Juliette Has A Gun Lili Fantasy | Eau De Parfum 100 ML

Artikelnummer: 120956

Juliette Has A Gun Lili Fantasy | Eau De Parfum 100 ML

 125,00

Juliette Has A Gun Lili Fantasy | Eau De Parfum 100 ML

Lili Fantasy van Juliette Has A Gun is niet zomaar een parfum; het is een olfactorische reis naar het betoverende nachtleven van Parijs.

Ten eerste vangt dit geurige meesterwerk de essentie van een avond vol mysterie en verleiding. Verbeeld jezelf achter de fluwelen gordijnen van een chique Parijse nachtclub, waar alle regels vervagen en decadentie de norm is. Onder de schittering van diamanten kroonluchters bruist het feestleven en stroomt de champagne rijkelijk.

Ten tweede laat het je betoveren door de speelse noten van Lili Fantasy. De geur opent met de verfrissende zoetheid van bubblegum, die subtiel vermengt met de bloemige elegantie van witte bloemen.Het parfum evolueert prachtig op je huid en onthult uiteindelijk een diepe en sensuele basis van amber, versterkt door de iconische ambroxan.

Ten slotte is Lili Fantasy meer dan alleen een geur; het is een uitnodiging om je zintuigen te verwennen en jezelf onder te dompelen in de Parijse nacht vol glamour en ondeugendheid. Verder is het een onweerstaanbare toevoeging aan je parfumcollectie. En ook een herinnering aan een nacht die nooit eindigt.

Dus ervaar de magie van Lili Fantasy en breng het betoverende nachtleven van Parijs dichter bij met elke sprankelende spray.

________________________________________________________________________

Voordelen

Betoverende Geurbeleving: Lili Fantasy biedt een betoverende geurervaring met speelse noten van witte bloemen, bubblegum en amber.

Iconische Basis: De geur rust op een iconische basis van ambroxan voor een langdurige indruk.

Parijse Nachtleven: Laat je meeslepen naar het mysterieuze nachtleven van Parijs.

Luxueuze Verpakking: Het parfum wordt geleverd in een luxueuze verpakking.

Onweerstaanbare Verleiding: Lili Fantasy maakt je onweerstaanbaar verleidelijk voor elke gelegenheid.

Beschikbaar via nabestelling