Juliette Has A Gun Lady Vengeance | Eau de Parfum 7,5 ML

Juliette Has A Gun Lady Vengeance | Eau de Parfum 7,5 ML

 25,00

Juliette has a gun Lady Vengeance | Eau de Parfum 7,5 ML

Lady Vengeance van Juliette has a Gun is de geur van een onverschrokken vrouw voor wie de kunst van verleiding geen geheimen kent. De betoverende Bulgaarse roos, vol doornen maar vol karakter, vermengt zich met de rijke tonen van patchouli en vanille. Daardoor resulterend in een moderne en onweerstaanbare elegantie.

In de kern neemt Lady Vengeance een zachte, houtachtige introductie. Daarnaast ontvouwt geleidelijk haar sensualiteit, dankzij amber en iris. Hoewel het een vleugje mannelijkheid draagt, wijkt het af van de conventionele weg door het weglaten van de hesperide-noot.  Deze is te vinden in 90% van de traditionele mannenparfums.

Tot slot heeft deze eau de parfum een hoog gehalte aan essentiële oliën. Maar behoudt een zachte uitstraling en ontwikkelt zich pas bij contact met de warmte van je huid. Ontdek Lady Vengeance, een olfactorische reis die conventies tart en zelfvertrouwen uitstraalt. Een geur die exclusief is toegewijd aan vrouwen die hun individualiteit omarmen. Verhoog je aanwezigheid met Lady Vengeance Eau de Parfum.

________________________________________________________________________

Voordelen

Betoverende Geur: Lady Vengeance biedt een verleidelijke en unieke geur.

Langdurige Werking: Deze eau de parfum blijft langdurig aanwezig, de hele dag door.

Exclusief voor Vrouwen: Speciaal ontworpen voor zelfverzekerde vrouwen.

Unieke Samenstelling: Combineert Bulgaarse roos, patchouli en vanille voor een eigentijdse elegantie.

Huidvriendelijk: Ontwikkelt zich subtiel op de huid, aangepast aan je lichaamswarmte voor een persoonlijke geurervaring.

Merk

Juliette has a Gun