Juliette Has A Gun Ego Stratis | Eau de Parfum 7,5 ML

Artikelnummer: 125948

Juliette Has A Gun Ego Stratis | Eau de Parfum 7,5 ML

 25,00

Juliette has a gun Ego Stratis | Eau de Parfum 7,5 ML

Ontdek de betoverende wereld van Juliette Has A Gun’s Ego Stratis Eau de Parfum – een meesterwerk in de kunst van parfumerie. Deze aquatische cologne straalt een verfrissend en energiek karakter uit, en neemt je mee op een reis door de complexiteit van de moderne vrouw.

De geur opent met prikkelende citrusnoten die je zintuigen onmiddellijk prikkelen. Deze levendige introductie wordt vervolgens omhuld door een sprankelende, fruitige zeebries in het hart van de geur. Hier begint de magie van contrasten, waar frisheid en diepte naast elkaar bestaan zodat de grenzen tussen tegenstellingen vervagen.

Terwijl de geur zich ontwikkelt, onthult het een diepe en verleidelijke basis van ambroxan en musk. Hierdoor creëren sensuele noten een eigentijds aroma dat zowel gedurfd als romantisch is. Daarnaast laat deze geur een blijvende indruk achter met zijn verleidelijke sillage, die je de hele dag en avond omhult.

Dus dompel jezelf onder in deze unieke geur die de essentie van zelfvertrouwen en elegantie vastlegt. Bestel nu jouw flesje Ego Stratis en laat je verleiden. Ontdek de kracht van geur en laat je ego stralen.

________________________________________________________________________

Voordelen

Verfrissend en Energiek

Unieke Combinatie van Noten

Langdurige Geur

Romantische Sillage

Belichaamt Zelfvertrouwen en Elegantie

Merk

Juliette has a Gun