Bellekin NARA Parfum

Bellekin NARA Parfum

 225,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Moederliefde in een Fles: Bellekin’s Betoverende NARA Parfum

Bellekin NARA Parfum is een tijdloze en betoverende geur die de warmte van moederliefde omarmt. Het hart van NARA wordt verrijkt met Salie, een krachtige en zuivere geur die reminiscenties oproept aan een moederlijke omhelzing en een gevoel van warmte creëert. De topnoten van met de hand geplukte narcis en palissander voegen een vleugje vrouwelijke passie en zoete delicatesse toe, waardoor NARA een waar kunstwerk is, zowel qua vorm als geur. NARA belichaamt de essentie van moederliefde en zal je omhullen in herinneringen en emoties.

Kenmerken van Bellekin NARA:

  • Topnoten: Salie, met zijn krachtige en zuivere aroma.
  • Hartnoten: Daffodil, die een gevoel van vrouwelijke passie toevoegen.
  • Basisnoten: Rosewood en Slareno, die diepte en warmte geven aan de compositie.
  • Langdurige geur: Bellekin Nara blijft gedurende de hele dag aanwezig, zodat je constant kunt genieten van de betoverende aroma’s.
  • Verfijnde elegantie: Bellekin Nara straalt tijdloze elegantie uit en is geschikt voor zowel alledaagse gelegenheden als speciale momenten.
  • Uniseks geur: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een unieke en betoverende geur.
  • En bekijk ook eens de andere parfums van Bellekin : Anni , Nika of Inna

Gebruiksaanwijzing voor Bellekin Nara parfum:

Breng Bellekin Nara aan op plaatsen waar je je hartslag goed voelt, zoals je pols en nek, voor een langdurige geurbeleving. Je kunt de geur ook over kleding vernevelen, maar let op bij sterk geconcentreerde parfums op lichte kleding.

Dompel jezelf onder in de tederheid van moederliefde met Bellekin’s NARA Parfum, een geur die een emotionele reis belooft en een blijvende indruk achterlaat.