2787 Perfumes Mosaïque | Eau De Parfum 87 ML

Artikelnummer: 132366
Categorieën: , .

2787 Perfumes Mosaïque | Eau De Parfum 87 ML

 175,00

2787 Perfumes Mosaïque | Eau De Parfum 87 ML

2787 Perfumes Mosaïque belichaamt pure parfumkunst met zijn onderscheidende aroma. Dit meesterwerk uit Barcelona combineert een verfijnd rokerig accent met de mysterieuze zoetheid van honing, pruim en ylang-ylang. De intrigerende mix wordt verder verrijkt met tonen van geroosterde cacao, leer en eikenmos, wat resulteert in een diep gelaagde en betoverende zintuiglijke reis.

Wat Mosaïque echt onderscheidt, is de toewijding aan oude tradities en het gebruik van premium ingrediënten. Elk flesje vertelt een verhaal van toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. De geur blijft langdurig aanwezig en ontwikkelt zich na verloop van tijd tot een unieke olfactorische ervaring die steeds weer nieuwe facetten onthult.

Laat je betoveren door de tijdloze charme van Mosaïque Eau de Parfum en ontdek de geheimen die schuilen achter deze geur. Bestel nu en ervaar de rijke erfenis van 27 87 Perfumes, rechtstreeks vanuit Barcelona. Een must-have voor liefhebbers van luxe parfums en een exclusieve toevoeging aan je collectie.

________________________________________________________________________

Voordelen

Unieke en betoverende geurervaring.

Langdurige geur gedurende de dag.

Gebruik van hoogwaardige ingrediënten.

Geworteld in oude parfumtradities.

Olfactorische reis met evoluerende geur.