Pascaud Sunguard Stick SPF 40

Pascaud Sunguard Stick SPF 40

 39,85

Bescherm je huid met de Pascaud Sunguard Stick!

Bescherm je huid tegen schadelijke UV-stralen met de Pascaud Sunguard Stick!  Onze Sunguard Stick is een handige en effectieve manier om je huid te beschermen tegen de zon, waar je ook bent. Met een hoge beschermingsfactor en een waterbestendige formule biedt deze stick betrouwbare bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen, waardoor je huid wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering en zonnebrand.

Voordelen:

  1. Effectieve bescherming: Hoogwaardige UVA- en UVB-bescherming om je huid te beschermen tegen schadelijke zonnestralen.
  2. Handig formaat: Compact en draagbaar, perfect voor onderweg en eenvoudig aan te brengen.
  3. Hydraterende formule: Verrijkt met hydraterende ingrediënten om je huid te voeden en te verzorgen tijdens het blootstellen aan de zon.
  4. Waterbestendig: Biedt langdurige bescherming, zelfs tijdens activiteiten in het water.
  5. Geschikt voor alle huidtypen: Zachte formule die geschikt is voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
  6. Ook verkrijgbaar : Dagcreme met SPF 30 : Pascaud UV Defense

De Pascaud Sunguard Stick is verrijkt met hydraterende ingrediënten en antioxidanten om je huid te voeden en te verzorgen terwijl je geniet van de zon. Dankzij het handige formaat past hij gemakkelijk in je tas of broekzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt voor snelle touch-ups gedurende de dag.

Of je nu op het strand bent, een wandeling maakt in de stad of gewoon geniet van een dagje buiten, zorg ervoor dat je huid beschermd is met de Pascaud Sunguard Stick. Voeg hem vandaag nog toe aan je skincare-routine en geniet van een zorgeloze tijd in de zon! 

Andere suggesties…