Liftend Serum | Pascaud Code X Serum

Liftend Serum | Pascaud Code X Serum

 110,45

instant liftend serum 

Het Pascaud Code X serum spant de huid direct zichtbaar op. De polymeerstructuur vormt een elastische film op de huid voor een gladdere huid. Het code X serum is geschikt voor iedere huid voor het bereiken van een mooie huidspanning op korte termijn.

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

Vermindert de tekenen van huidveroudering

Gaat de afbraak van collageen tegen

Makkelijk te doseren met pipet

Verbeterd de stevigheid van de huid

Snel zichtbaar effect (ideaal voor een feest of bruiloft)

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Liftend Serum | Gebruik Pascaud Code X Serum

Enkele druppels Code X serum op de schone huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Daarna mag een crème aangebracht worden.


inhoud

Lees verder

30 ML


Ingrediënten

Lees verder

Liftend Serum | Werkstoffen Pascaud Code X Serum

Acacia Senegal Gum & Hydrolyzed Rhizobian Gum = Easyliance®,

spant de huid zichtbaar op door een mechanische werking van gommen.

De polymeerstructuur vormt een elastische film op de huid.De lokale Afrikaanse productie van acacia gom is gekoppeld aan een programma voor duurzame ontwikkeling

Ingredients :Aqua, Acacia Senegal Gum, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Hydroxyethylcellulose


Pascaud Brochure

Download Brochure

Pascaud Brochure

De Producten

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat wij bereikbaar wil én kan maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt.  Dit is de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

OUTSIDE IN BEAUTY

Schoonheid van buiten naar binnen. Dit wordt gestimuleerd met  beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

INSIDE OUT BEAUTY

Schoonheid van binnen naar buiten. Het merk Pascaud bevordert dit met hun natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

ZEN BEAUTY

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreert Pascaud in hun behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat ze 100% achter hun methodes en producten staan. Omdat het Pascaud’s missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over het liftend serum of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken