PH Formula MELA Mask | 2x20ML

PH Formula MELA Mask | 2x20ML

 45,00

PH Formula MELA Mask

Ontdek de kracht van PH Formula’s MELA Mask, een van de meest innovatieve gezichtsmaskers voor hyperpigmentatie. Dit masker is speciaal samengesteld met een krachtige mix van actieve ingrediënten op een rijke kleibasis, waardoor het een must-have is voor het verminderen van een doffe huid en een ongelijkmatige teint.

Met zijn unieke formule remt het MELA Mask het tyrosinase-enzym en stimuleert het de groei van nieuwe cellen, waardoor het snel en effectief tekenen van vermoeidheid bestrijdt en een perfecte heldere gloed creëert, allemaal in slechts 5 minuten.

De voordelen van het MELA Mask zijn talrijk:

  • Verhelderende behandeling voor thuis, waardoor je kunt genieten van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.
  • Boordevol actieve ingrediënten, waaronder 4-butylresorcinol, die samenwerken om een ongelijkmatige teint te verbeteren en direct een prachtige gloed te geven.
  • Revitaliseert een doffe teint en bestrijdt tekenen van vermoeidheid, waardoor je huid er fris en stralend uitziet.
  • Geschikt voor alle huid- en fototypen, zodat iedereen kan genieten van de voordelen van dit krachtige masker.

Gebruiksaanwijzing: Breng een dunne laag aan op een schone, droge huid en laat 5 minuten inwerken. Tijdelijke milde tintelingen kunnen optreden. Reinig de huid voorzichtig met de E.X.F.O. cleanse om het masker te verwijderen en dep droog. Voor een intensievere werking kan een tweede laag na 5 minuten worden aangebracht en 10 minuten laten inwerken. Gebruik het masker eenmaal per 3 weken voor een milde werking en eenmaal per week voor een intensievere werking.

Let op: dit product kan de huid gevoeliger maken voor zonlicht. Breng altijd een zonnebrandcrème aan en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product om zonverbranding en schade aan de huid te voorkomen.

Registreren | Log in

Andere suggesties…