Gezichtsmasker Hyaluronzuur | Forlle’d Hyalogy Reliance Gel

Gezichtsmasker Hyaluronzuur | Forlle’d Hyalogy Reliance Gel

 99,00

forlle’d hyalogy P-effect Reliance gel

Deze gel versnelt het huidherstellende vermogen, hydrateert direct en verbetert de barrière waardoor het vocht wordt vastgehouden in de huid. Dit product kan voor dagelijks gebruik en als nachtcrème worden ingezet, maar ook als wekelijks masker.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Huidherstellend

Intensief hydraterend

Vermindert droogte lijntjes

Kan dagelijks worden vervangen van de nachtcreme

Of als wekelijks masker

Geschikt voor alle huidtypen

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Gezichtsmasker Hyaluronzuur | Gebruik Forlle’d Hyalogy Reliance Gel

1 a 2 keer per week . Verdeel een hoeveelheid van een euromunt over de huid. Je kan het na 30 minuten afspoelen of ter vervanging van je nachtcréme gebruiken en s’ochtend weer afspoelen met je dagelijkse huidverzorging. LET OP! Gebruik de bijgeleverde spatel


inhoud

Lees verder

50 Gram


Ingrediënten

Lees verder

Gezichtsmasker Hyaluronzuur | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Reliance Gel

Squalane, low-molecular hyaluronic acid, hydrolyzed egg-shell membrane, hydrolyzed pearl protein – conchiolin


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over het gezichtsmasker hyaluronzuur of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken