PH Formula AGE Serum

PH Formula AGE Serum

 99,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
PH Formula AGE Serum

Droom je van een jeugdige uitstraling met verminderde rimpels en wil je genieten van een luxe ervaring? Het PH Formula AGE serum maakt deze droom werkelijkheid, en dit alles met het gemak van één enkel product. Ontdek de veelzijdige voordelen van het AGE serum:

  • Effectieve Rimpelvermindering: Het geavanceerde peptidecomplex (Palmitoyl Tripeptide-1 en Palmitoyl Tetrapeptide-7) in het serum richt zich op het verminderen van rimpels, waardoor de huid er jeugdiger uitziet.
  • Anti-vermoeidheidseffect: Het serum pakt donkere kringen onder de ogen aan en vermindert vochtwallen, wat resulteert in een opvallend anti-vermoeidheidseffect.
  • Optimale Hydratatie: Het 4D Hyaluronic Acid Complex, bestaande uit vier soorten hyaluronzuur, vormt een ingenieus netwerk dat vocht aantrekt en tegelijkertijd vochtverlies voorkomt. Dit zorgt het hele jaar door voor een optimaal vochtgehalte van de huid.
  • Stimulatie van Collageenproductie: Door de intelligente samenstelling wordt de productie van collageen en elastine bevorderd door fibroblasten, wat bijdraagt aan een stevigere huid.
  • Next-level Ingrediënten: Kombucha beschermt de natuurlijke weerstand van de huid, terwijl olijfstamcellen de cel voorzien van een lang en gezond leven, en op de lange termijn bijdragen aan de verjonging van de celstofwisseling.

Het AGE serum van pHformula biedt niet alleen onmiddellijke voordelen, maar investeert ook in de langdurige gezondheid en jeugdigheid van je huid. Ontdek vandaag nog de kracht van dit innovatieve serum en combineer hem met de EXFO cleanse en bijvoorbeeld de VITA D Cream  voor een optimaal huidverzorgingsritueel.

Registreren | Log in