Gratis verzending*
Gratis samples

Wallen onder de ogen

Bye Bye Wallen onder de ogen

Wallen, donkere kringen of zakjes onder de ogen kunnen hardnekkig en vervelend zijn.

Het kan een permanente vermoeide blik geven terwijl dit vaak niet overeenkomt met hoe iemand zich voelt.

Een combi behandeling met de Venus Collageen Plus(radiofrequentie + Magnetische pulsen) en de laser (Soft laser) voor de huid kunnen wallen verminderen en de ogen een verfriste uitstraling geven.

Bye Bye Wallen onder de ogen

Wallen, donkere kringen of zakjes onder de ogen kunnen hardnekkig en vervelend zijn.

Het kan een permanente vermoeide blik geven terwijl dit vaak niet overeenkomt met hoe iemand zich voelt.

Een combi behandeling met de Venus Collageen Plus(radiofrequentie + Magnetische pulsen) en de laser (Soft laser) voor de huid kunnen wallen verminderen en de ogen een verfriste uitstraling geven.

Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen ten gevolge van vocht zie je vaak bij mensen met allergieën, maar kunnen ook ontstaan doordat je lichaam als je ouder wordt meer moeite heeft vocht efficiënt af te voeren. Dit valt vooral op bij het wakker worden als je uren in een horizontale houding hebt gelegen.

Je kunt het chirurgisch laten behandelen maar dit kan als zeer ingrijpend worden ervaren. Wil je dat niet en wil  je jouw huid op een natuurlijke manier verjongen ?

Dan is de combi behandeling met de wave en laser een mooi alternatief. Deze behandelcombinatie is uniek in Nederland en ontwikkelt door Beauté aangezien andere instituten altijd voor één van deze behandelingen kiest. Door deze combinatie behandeling bereik je hierdoor dubbel effect!

venus collageen plus

De huid wordt gemasseerd met een kop die radio frequentie golven af geeft die frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op. Hier op volgend zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.

Meer informatie over de Venus Collageen Plus: KLIK HIER  

Pascaudlite laser

De laser prikkelt de cellen en bevordert daardoor de stofwisseling. De afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd. Dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid.

Bij Huidinstituut Beauté maken we gebruik van een koud laser. Dit noemen ze ook wel een Niet Invasieve Laser (NIL). Hierdoor is de behandeling mogelijk bij alle huidtypes en huidskleuren. De Pascaud Laser Behandeling is volledig veilig en geheel pijnloos. Onze klanten omschrijven het zelfs als een ontspannen behandeling vergelijkbaar met een massage.

Meer informatie over de laser: KLIK HIER

Veel gestelde vragen 

Waarom zijn wallen onder de ogen in de ochtend vaak erger?

Door het liggen in de horizontale positie gedurende de nacht kan vocht zich makkelijker ophopen in het bindweefsel van de onderoogleden. Bovendien zijn door de nachtelijke horizontale positie de bloedvaten in de onderoogleden extra wijd wat ook weer bijdraagt aan een verdikking van de onderoogleden.

Zijn donkere kringen rondom de ogen ook wallen?

Wallen kunnen soms ook gepaard gaan met een donkerder kleur. De donkere kleur is dan te wijten aan een optisch effect, ook weer als gevolg van ophoping van bloed in de adertjes onder de huid van de onderoogleden.
Overigens kunnen donkere oogleden ook genetisch van oorsprong zijn en niets met wallen te maken hebben. Er is dan sprake van pigmentatie van de oogleden zonder daadwerkelijke zwelling van de oogleden. Vooral mensen afkomstig uit Azië kunnen nog wel eens deze familiaire hyperpigmentatie van de oogleden hebben (‘dark eye syndrome’).

Kan ik ook vetwallen verminderen?

Nee vetwallen zijn alleen operatief te verwijderen. Dit brengt helaas wel wat risico’s met zich mee. Vetwallen zijn anders dan vochtwallen. Een vetwal blijft namelijk altijd hetzelfde terwijl een vochtwal het ene moment groter is en dan weer minder wordt. Vaak in de ochtend meer zichtbaar is of tijdens stress of een slechte nachtrust.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuurverband?

Een combi behandeling met de wave en laser voor onder de ogen kost  € 99,-. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat vaak uit 3 tot  6 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Ontdek alle huidproducten
in onze webshop

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!