Gratis verzending*
Gratis samples

Tangent gc

Ontdek het unieke Zweedse merk Tangent GC, waar duurzaamheid moeiteloos samengaat met minimalistische en verfijnde bad-, body– en home producten. Verwen je zintuigen met een serie bijzondere, maar toegankelijke geurervaringen die zijn geïnspireerd door artistieke expressie.

Onze producten zijn gemaakt met natuurlijke, biologische en veganistische ingrediënten, terwijl we ook sterk hechten aan duurzame productie en verpakkingen. Op deze manier draag je niet alleen bij aan een stijlvol interieur, maar verklein je ook je ecologische voetafdruk. Kies voor een bewuste levensstijl zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl.

Tangent GC premium collectie bij Beauté SkinStore in Grave
Tangent GC tandpasta bij Beauté SkinStore in Grave
Tangent GC premium collectie bij Beauté SkinStore in Grave

ONTDEK DE COLLECTIE

Tangent GC premium collectie bij Beauté SkinStore in Grave

Tangent gc

Historie en de icons

Tangent GC, een Zweeds merk opgericht in 2012 door de gepassioneerde ondernemer David Samuelsson, heeft sindsdien een boeiende geschiedenis. Het merk combineert duurzaamheid met een minimalistische esthetiek, wat perfect tot uiting komt in hun diverse aanbod van bad-, body– en home producten.

De naam “Tangent GC” weerspiegelt de filosofie van het merk, waarbij verbinding en evenwicht centraal staan. De focus ligt op het creëren van hoogwaardige verzorgingsproducten die onze ecologische voetafdruk minimaliseren en tegelijkertijd een vleugje artistieke expressie aan ons dagelijks leven toevoegen.

Van oorsprong begon Tangent GC met het produceren van natuurlijke en biologisch afbreekbare wasmiddelen, maar hun succes leidde tot een uitbreiding naar andere productcategorieën. Enkele specifieke producten die het merk aanbiedt zijn:

  1. Tangent GC Body Wash: Een luxueuze, natuurlijke en veganistische body wash die zacht is voor de huid en verrijkt is met bijzondere geuren die inspireren.
  2. Tangent GC Handzeep: Een duurzame en effectieve handzeep met een heerlijk aroma, ideaal voor dagelijks gebruik.
  3. Tangent GC Geurkaars: Een verfijnde geurkaars die zorgt voor een kalmerende ambiance in je huis, gemaakt van plantaardige was en geïnspireerd door kunstzinnige aroma’s.
  4. Tangent GC Interieurspray: Een natuurlijke interieurspray die je huis vult met verfrissende geuren en tegelijkertijd zorgt voor een ecologische verantwoorde keuze.
Kom je er niet uit? Stuur een bericht!