Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Huidproblemen

Welke behandeling
past het
beste bij jouw
huid?

Huidproblemen als acne, acne littekens, grove poriën, couperose, rosacea en pigmentvlekken kunnen je flink onzeker maken. Laat ons je zelfvertrouwen weer een boost geven. Wij zorgen ervoor dat je weer met veel plezier de spiegel in kijkt. We hebben namelijk een ruime keuze aan behandelingen, waarmee we jouw huidproblemen kunnen aanpakken. Onze specialist beoordeelt welke methode het beste aansluit bij jouw huid.
Huidproblemen als acne, acne littekens, grove poriën, couperose, rosacea en pigmentvlekken kunnen je flink onzeker maken. Laat ons je zelfvertrouwen weer een boost geven. Wij zorgen ervoor dat je weer met veel plezier de spiegel in kijkt. We hebben namelijk een ruime keuze aan behandelingen, waarmee we jouw huidproblemen kunnen aanpakken. Onze specialist beoordeelt welke methode het beste aansluit bij jouw huid.

Huidinstituut Beauté staat voor natuurlijke huidverjonging op medisch niveau.

Huidproblemen als grove poriën, couperose, rosacea en pigmentvlekken zijn het resultaat van huidveroudering. Het daarom maar zo laten en mopperen ‘dat dat nu eenmaal bij de leeftijd hoort’? Nee, dat is nergens voor nodig. Er zijn namelijk verschillende, gerichte behandelingen, waarmee we deze problematiek kunnen aanpakken. Zo zorgen we er voor dat je weer straalt als nooit te voren. Dankzij onze specialisten is jouw huid in betere conditie dan ooit.

Ook voor de behandeling van acne én acnelittekens ben je aan het juiste adres.

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen die we kennen. Er zijn verschillende soorten én diverse oorzaken aan te wijzen. Bij Huidinstituut Beauté kunnen we de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. De oorzaak, ernst en wijze van behandeling zijn bepalend voor het resultaat. Het is daarom goed om de hulp van onze acne specialist in te schakelen. Onze acne specialist kijkt naar jouw huid én stelt samen met jouw een behandelplan op.

Acnelittekens ontstaan als je zelf je puistjes uitknijpt en blijft krabben.

Gelukkig hebben we ook verschillende behandelingen, waarmee we deze sporen uit je puberteit kunnen aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan de Bio Peeling, Bioskinjetting, Microdermabrasie of de Venus Viva Fractional. Voor de behandeling van acne, grove poriën, couperose, rosacea en pigmentvlekken maken we gebruik van verschillende peelings, zoals de Bio Peeling, PCA Detox Peeling, TCA Peeling en Retinol Peeling. Welke behandeling het beste bij jouw huid past, beoordeelt onze specialist na een uitgebreide huidanalyse.

Veel gestelde vragen 

Lorem ipsum dolor sit amet

Consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!