Gratis verzending*
Gratis samples
Het Behandel concept
Het Behandel Concept

Wij bieden premium huidoplossingen waarin onze passie voor de huid en jarenlange ervaring samenkomen. We streven naar een huid die je innerlijke schoonheid en levensstijl weerspiegelt, zodat je huid echt kan stralen!

Je huid is een unieke expressie van je identiteit, verder dan alleen een uiterlijke verschijning. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, begeleiden we het volledige proces van je exclusieve behandelingen, gecombineerd met premium huidverzorging voor thuis. .

Ons toegewijde team herstelt en verbetert je huid op basis van je persoonlijke behoeften. We nemen alle belangrijke details in overweging en streven altijd naar uitmuntendheid.

behandelingen
huidscan , daar begint het mee

Een grondige huidscan vormt de essentiële basis voor het succes van ieder huiddoel. Het is belangrijk om te weten wat jouw huid nodig heeft om zijn doelen te bereiken.

Onze deskundige huidspecialist maakt foto’s en bestudeert jouw huid zorgvuldig om een gedetailleerd beeld van jouw specifieke huidconditie te verkrijgen. Op basis van deze analyse worden de resultaten nauwkeurig beoordeelt.

Met behulp van deze waardevolle informatie kan onze specialist een op maat gemaakt behandelplan voor jou opstellen, inclusief geschikte producten voor thuisgebruik. Dankzij deze uitgebreide huidscan ben je voortaan volledig op de hoogte van de specifieke behoeften van jouw huid.

Behandeling , exclusief op maat gemaakt

Naar aanleiding van de huidscan vind de behandeling plaats welke op maat is gemaakt voor jouw huid. Hierbij bepaal jij de intensiteit van de behandeling, met keuze uit drie verschillende gradaties: Gold, Diamond en VIP.

Wat onze Diamond en VIP behandelingen echt uniek maakt, is dat we hierbij meerdere merken, apparatuur en technieken combineren gedurende jouw behandeling. Dit stelt ons in staat om het meest optimale resultaat voor jouw huid te bereiken.

Onze huidspecialisten hebben de Diamond en VIP behandelingen zelf ontwikkeld, waardoor ze exclusief en ongeëvenaard zijn. Laat ons jouw huid naar een hoger niveau tillen en ervaar de ultieme luxe en resultaten die alleen bij ons te vinden zijn.

Plan van aanpak , zo krijg ik mijn huid in topconditie 

Natuurlijk bereik je niet direct na één behandeling een optimale huidconditie. Daarom werken we na de behandeling nauw met je samen om jouw huid in topconditie te brengen en te behouden, waarbij we specifieke producten uit ons assortiment aanbevelen voor thuisgebruik.

Onze behandelingen en geadviseerde producten vullen elkaar perfect aan om de beste resultaten te behalen. Het consistent gebruik van deze producten thuis is essentieel om de behaalde resultaten te behouden en verder te verbeteren.

Bij ons heb je toegang tot een breed scala aan merken die we kunnen combineren om het maximale uit jouw huid te halen. Het gebruik van onze aanbevolen producten is van groot belang, omdat we zonder deze producten niet een optimale huidconditie kunnen bereiken. Daarom voeren we voor- en nametingen alleen uit in combinatie met onze aanbevolen producten.

Gefeliciteerd , je bent op weg naar een huid in topconditie 

Je afspraak staat gepland en je staat op het punt om te beginnen met de aanbevolen producten! Geniet van het proces terwijl je op weg bent naar een prachtige huid!

Onze professionele behandelingen en hoogwaardige producten zullen zichtbare verbeteringen in je huid tot stand brengen. Volg nauwgezet de instructies en gebruik de producten regelmatig voor optimale resultaten.

We kijken ernaar uit om je weer te verwelkomen voor de vervolgbehandelingen en om samen verder te werken aan het verbeteren van je huid.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!