Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Skinbooster

Skinbooster gezicht

Ouder worden we allemaal, echter willen we zo mooi mogelijk voor de leeftijd eruit blijven zien.

Skinbooster voor het gezicht van kan hierbij helpen.

Naar mate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af waardoor je huid er vaak vaal uitziet en het volume in de huid afneemt.  Subtiel en heel natuurlijk is het effect van de behandeling welke je huid weer een dosis hyaluronzuur geeft waardoor je huid er voor je leeftijd weer in topconditie uitziet.

skinbooster gezicht

Ouder worden we allemaal, echter willen we zo mooi mogelijk voor de leeftijd eruit blijven zien.

Skinbooster voor het gezicht van kan hierbij helpen.

Naar mate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in onze huid af waardoor je huid er vaak vaal uitziet en het volume in de huid afneemt.  Subtiel en heel natuurlijk is het effect van de behandeling welke je huid weer een dosis hyaluronzuur geeft waardoor je huid er voor je leeftijd weer in topconditie uitziet.

Skinbooster

Skinbooster vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de toename van het volume in de huid.  De cocktail bestaat uit Hyaluronzuur en andere voedende ingrediënten welke in en niet op de huid terecht komen.  Uit onderzoek is gebleken dat slechts 3% van het hyaluronzuur in crèmes uit de winkel effectief is. Bij Skinbooster is dit 97%!

De behandeling mag in alle seizoenen worden uitgevoerd en er is nauwelijks een herstelperiode. Dit zijn de indicaties waarbij Skinboosters kan worden toegepast:

 • Fijne lijntjes/rimpels
 • Verslapte huid
 • Droge en vochtarme huid
 • Doffe huid
 • Rokers huid
 • Zonbeschadigde huid
Hoe wordt Skinbooster toegepast?

Skinbooster wordt in ons huidinstituut toegepast met een microneedling op het gezicht, de hals of het decolleté. De micro injecties zijn nauwelijks voelbaar waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren. De cocktail die wordt ingebracht  bestaat uit hyaluronzuur en een rijke samenstelling van vitamines, eiwitten,mineralen en anti-oxidanten.

ÉÉnmalig of in kuurverband?

De behandeling kan éénmalig worden ingezet als oppepper voor de huid.  Voor langdurige resultaten is ons advies om een kuur van 4 tot 6 behandelingen te ondergaan, met een gradatie van één behandeling per week. Daarna is het belangrijk de behandeling te onderhouden. Het effect van skinbooster kan maandenlang aanhouden.  De duur van het resultaat heeft uiteraard te maken met de gezichtsverzorging voor thuis en factoren zoals bijvoorbeeld levensstijl. Om het resultaat blijvend te behouden, adviseren wij om de behandeling één keer per drie maanden te herhalen (nadat je de kuur hebt ondergaan)

Veel gestelde vragen

Brochure Skinbooster

Wanneer mag je niet worden behandeld?

Je kunt niet behandeld worden met een skinbooster:

 • als je allergisch bent voor een van de bestanddelen,
 • als je wondjes, een huidziekte of een infectie (bijvoorbeeld een koortslip) hebt,
 • bij actieve acne in het behandelgebied (een acnegevoelige huid kan wel behandeld worden als de actieve acne behandeld wordt).

Overleg met je behandelaar als je behandeld wordt met immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

Hoe zie je eruit na de behandeling?

Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dit trekt na enkele uren weer weg. Hoe lang dat precies duurt, is afhankelijk van je huidtype.
De dagen na de behandeling voelt je huid lekker fris en gehydrateerd, lijntjes worden zichtbaar verzacht en je huid ziet er voller, stralend en gezond uit.

Het is raadzaam om het de eerste 24 uur na de behandeling even rustig aan te doen: niet sporten en niet naar de sauna. De gaatjes van de injecties zijn namelijk nog niet dicht en zweet kan je huid irriteren. Van je behandelaar krijg je een lijstje met do’s en don’ts voor en na de behandeling.

Heb je tips voor na de behandeling?

 • Wij adviseren te allen tijde gebruik van een zonnebrandcrème met SPF 30 of 50.  
 • Vermijd het overmatig aanraken van uw huid om vervuiling te voorkomen. 
 • Sauna, hete baden en sporten dienen gedurende de eerste 48 uur na de behandeling te worden vermeden. 
 • De roodheid mag gecamoufleerd worden met de cover cream van Pascaud . Dit is een ademende camouflage die o.a. de zuurstofopname stimuleert en bevordert het herstel van de huid. 
 • Het gebruik van make-up en huidverzorging wordt afgeraden gedurende de eerste 2 uur na de behandeling.   
 • Pas een goede huidverzorging toe met de juiste huidproducten. Onze huidexpert zal een passend productadvies geven.

Wat zijn de kosten?

Skinbooster
Losse behandeling € 227,-
Kuur 4 behandelingen € 780,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!