Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Acne verminderen

Zeg
maar
dag tegen je
acne!

Heb jij last van acne? Maken de puistjes op je gezicht, hals, nek, borst of rug je onzeker? Laat onze acne specialist dan jouw acne verminderen. Zij beoordeelt allereerst welke behandeling bij jouw past. Daarna stel zij met jouw een plan van aanpak op. Acne is namelijk niet in één behandeling op te lossen. Nee, dit vergt in de meeste gevallen langdurige aandacht van een specialist. Bij onze acne specialist ben je in goede handen. Zeg maar dag tegen je acne!
Heb jij last van acne? Maken de puistjes op je gezicht  je onzeker?

Laat onze acne specialist dan jouw acne verminderen. Wij beoordelen allereerst welke behandeling bij jouw past.

Daarna stellen wij met jouw een plan van aanpak op. Acne is namelijk niet in één behandeling op te lossen.

Nee, dit vergt in de meeste gevallen langdurige aandacht van een specialist.

Zeg maar dag tegen je acne!

Acne verminderen

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen die we kennen. Er zijn verschillende soorten én diverse oorzaken aan te wijzen. Wij kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. De oorzaak, ernst en manier van een acne behandeling zijn bepalend voor het resultaat. Daarom is het goed om hiervoor de hulp van een huidarts in te schakelen. Bij Huidinstituut Beauté zit je dan goed. Onze specialist kijkt naar jouw huid én stelt samen met jouw een behandelplan op.

Behandelmethodes verminderen acne

Acne verminderen wij met de onderstaande behandelingen. Klik op de naam voor een uitgebreidere uitleg.

Bio Peeling

De structuur en doorbloeding van de huid wordt met behulp van deze kruidenpeeling verbeterd.

PCA Detox Peeling

Deze peeling is speciaal ontwikkeld om oneffenheden zoals puistjes, mee-eters en talgpropjes te verwijderen. Het gevolg: een gladdere huid.

PCA Peeling

Onze acne specialist kijkt naar wat jouw huid nodig heeft en maakt een uitgebreide peeling op maat. Hierbij worden verschillende lagen peelings gemixt.

Wat is acne?

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren waarbij mee-eters, pukkels en puistjes ontstaan. Acne begint meestal in de puberteit. In deze periode is de huid onder invloed van hormonen en ondergaat allerlei veranderingen. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Hoe ontstaat acne?

Als je te veel talg afscheidt, kan de talg zich ophopen en raakt de porie verstopt. In de talgklieren bevinden zich daarnaast bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen. Ze zetten de talg om in vetzuren. De opgehoopte talg in combinatie met de irriterende vrije vetzuren zorgt ervoor dat de verstopte holte zich verder uitzet en uiteindelijk zelfs openscheurt. Daardoor komen irriterende stoffen in de huid. Het gevolg zijn ontstekingen, die voor pukkels en puistjes zorgen.

Zorgvuldig behandelen

Knijp nooit zelf je puistjes uit. En stop met krabben. Dit werkt ontstekingen en littekens in de hand. Laat een specialist dit doen, zodat je huid in goede conditie blijft.

Acne verminderen met:

Bio Peeling
PCA Detox Peeling
PCA Peeling

Veel gestelde vragen 

Wordt de behandeling om acne te verminderen vergoed door de zorgverzekering?

Of de behandeling van acne wordt vergoed vanuit je aanvullende verzekering hangt af van je zorgverzekeraar. Vraag hier na of je verzekerd bent voor acnetherapie.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur
. Via Whatsapp
Voeg 06-15115382 toe aan Whatsapp , antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!