Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Acne littekens verminderen

Acne littekens verminderen

Maken acne littekens je onzeker? Denk je terug aan de pubertijd – waarin je veel last had van puistjes – als je jezelf in de spiegel ziet? Laat onze huidprofessional dan je acne littekens verminderen. Bij Huidinstituut Beauté hebben we namelijk verschillende behandelingen die we hiervoor kunnen inzetten. Zo kijk jij voortaan weer zelfverzekerd de spiegel in.

Acne littekens verminderen

Acne littekens verminderen, is mogelijk met verschillende behandelingen. Daarom beoordeelt onze huidprofessional bij het eerste consult welke behandelmethode het beste bij jouw huid past. Zo kun je restacne – zoals acne littekens ook wel worden genoemd – verminderen met Microdermabrasie, Bio Peeling, Bioskinjetting en Venus Viva Fractional. Helemaal verwijderen kun je littekens nooit. Dit geldt ook voor restacne. Onze huidprofessional doet zijn uiterste best om jouw huid egaal te maken.

Acne littekens voorkomen

We willen niet dat er nog meer acne littekens ontstaan. Daarom is het belangrijk dat jij meteen actie onderneemt. Wil je je littekens verminderen, maar heb je nog steeds last van acne? Neem dan meteen contact met ons op voor de behandeling van je acne. Ga nooit zelf duwen of knijpen op ontstekingen; in vrijwel alle gevallen maak je het alleen maar erger. Onze huidprofessional heeft hiervoor een specialistische opleiding afgerond. Hij weet daardoor exact hoe hij jouw huid het beste kan behandelen.

Behandelingen

Huidinstituut Beauté maakt voor het verminderen van acne gebruik van de volgende behandelingen. Hieronder lichten we ze kort toe. Klik op de naam voor een uitgebreidere uitleg over de behandeling.

Microdermabrasie
Bij deze behandeling wordt de huid als het ware gepolijst. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Vitapeel, waarbij de stand wordt bepaald aan de hand van jouw huidtype.

Bio Peeling
De structuur en doorbloeding van de huid wordt met behulp van deze kruidenpeeling verbeterd.

Bioskinjetting
Met een fijn naaldje wordt een krasje onder het litteken gezet. Vervolgens wordt het litteken opgevuld met lichaamseigen collageen.

Venus Viva Fractional
Gefractioneerde radiogolven maken kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. De ontstane warmte zet de huid aan tot aanmaak van nieuw collageen, waardoor het litteken weefsel wordt geremodelleerd.

Meer weten over acne littekens:

Ontstaan van littekens

Littekens ontstaan door een beschadiging van de huid. Bij acne littekens gaat het om een beschadiging die wordt veroorzaakt door heftige ontstekeningsreacties. Deze reacties zijn diep in de huid aanwezig (geweest). Vaak wordt er een verband gelegd tussen de ernst van de ontstekingen en de hoeveelheid van acne littekens. Dit klopt niet. In sommige gevallen ontstaan er grote littekens, terwijl de acne ontstekingen oppervlakkig en klein waren. De gevoeligheid voor het vormen van acne littekens verschilt per persoon.

Soorten acne littekens

Ice picks
Lijkt het alsof de acne gaatjes in je huid heeft geboord, dan spreek je over ice picks. De gaatjes zijn vaak goed zichtbaar en voelbaar, omdat de randen geëtst zijn in de huid. Ice picks zijn met name aanwezig op de wangen en in sommige gevallen op de slaap.

Glooiende acne littekens
Bij glooiende acne littekens zie je geen duidelijke randen. De huid ziet en voelt een beetje bobbelig. Doordat er sprake is van weefselafname kan de huid soms stug aanvoelen. Ook deze vorm van acne littekens vind je voornamelijk op de wangen en soms op de slaap.

Atrofische littekens
Zien de littekens lichter dan je eigen huidskleur? Lijken ze te rimpelen als je de huid samenknijpt? Dan is er sprake van atrofische littekens. Deze komen ook voor in het gezicht. Maar we zien ze vooral veel op de rug schouders, op de borst bij heren of op het decolleté bij dames.

Hypertrofische littekens
Voel je een bultje, bobbel of verdikking op de plek waar eerst een onsteking zat? Dan is er sprake van hypertrofische littekens. Deze littekens kunnen vrij groot worden. Als ze dichtbij elkaar zitten, groeien ze uit tot één litteken. We zien ze met name op rug, schouders, achterhoofd en borst.

Keloïd
Is het litteken groter dan de plek waar de ontsteking oorspronkelijk zat? Dan is er sprake van een keloïd. Deze litteken vorm breidt zich verder uit dan het oorspronkelijke ontstekingsgebied.

Laat onze huidprofessional  jouw acne littekens beoordelen. Voor iedere soort hebben wij een geschikte behandelmethode.

Acne littekens verminderen met:

  • Microdermabrasie
  • Bio Peeling
  • Bioskinjetting
  • Venus Viva Fractional
Veel gestelde vragen 

Wordt acne littekens verminderen vergoed door de zorgverzekering?

Als je aanvullend verzekerd bent, is het goed om bij je zorgverzekering even na te vragen of Acnetherapie (deels) wordt vergoed.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur
. Via Whatsapp
Voeg 06-15115382 toe aan Whatsapp , antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Ontdek alle Huidproducten

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!