Parfums de Marly Delina La Rosee | 30ML

Parfums de Marly Delina La Rosee | 30ML

 119,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Parfums de Marly Delina La Rosee

Parfums de Marly Delina La Rosee is een verfijnde damesgeur die frisheid en sensualiteit combineert, perfect verpakt in een elegant ontworpen flacon. Deze verleidelijke eau de parfum is prachtig gelaagd in drie delicate fasen:

  • Topnoten: Delina La Rosee begint met een verfrissende opening van bergamot, peer en lychee. Deze fruitige combinatie zorgt voor een levendige en sprankelende entree die direct de aandacht trekt en de zintuigen prikkelt.
  • Hartnoten: In het hart van de geur bloeien Turkse roos en pioenroos samen met een vleugje transparante aquatische noten. Deze bloemige en waterige mix brengt een zachte, verleidelijke frisheid die de kern van vrouwelijkheid en zuiverheid raakt.
  • Basisnoten: De afsluiting van de geur bestaat uit een zachte basis van witte muskus en houtachtige noten, die samen een warme, langdurige finish bieden. Deze sensuele noten verankeren de geur en geven het een subtiele diepte en blijvende elegantie.

Parfums de Marly Delina La Rosee is ideaal voor de vrouw die een geur zoekt die zowel de frisheid van de lente als een vleugje sensuele diepte uitstraalt. Het is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden, waar de verfijnde en gelaagde noten een aura van verfijnde flair en natuurlijke schoonheid brengen. Laat Delina La Rosee je omhullen in zijn verleidelijke en verfrissende aroma.

1 op voorraad

Brand

Parfums de Marly