Juliette Has A Gun Musc Invisible | Eau de Parfum 7,5 ML

Juliette Has A Gun Musc Invisible | Eau de Parfum 7,5 ML

 25,00

Juliette Has A Gun Musc invisible | Eau de Parfum 7,5 ML

Juliette Has A Gun’s Musc Invisible Eau de Parfum is een olfactorisch meesterwerk. Een poederachtige, lichte noten van jasmijn, katoenbloem en witte muskus in perfecte harmonie. Deze geur is als dat ene favoriete kledingstuk in je garderobe: comfortabel, vertrouwd en veelzijdig.

Daarnaast haal je met Musc Invisible een geur in huis die net zo geschikt is voor een dag op het werk als voor een ontspannen casual date in de avond. De dromerige en nostalgische tonen creëren ook een gevoel van comfort, alsof je gehuld bent in een zijdezachte deken van romige muskus.

Tenslotte vertegenwoordigd de parfum de perfecte samensmelting van lichaam en ziel. Het laat je de zachte, intieme kant van parfumerie ervaren. Daarom is de Musc Invisible de geur van subtiele verfijning en tijdloze elegantie. Voeg dit olfactorische meesterwerk toe aan je collectie. Geniet van de harmonie tussen lichaam en ziel die het met zich meebrengt. Bestel dus vandaag nog en omhul jezelf in deze onmiskenbare aura van comfort en stijl.

________________________________________________________________________

Voordelen

Veelzijdig en geschikt voor elk moment.

Poederachtige mix van jasmijn, katoenbloem en muskus.

Comfortabel en nostalgisch.

Langdurige geur.

Tijdloze elegantie voor elke dag.

Merk

Juliette has a Gun