Juliette Has A Gun Lust For Sun | Eau de Parfum 7,5 ML

Juliette Has A Gun Lust For Sun | Eau de Parfum 7,5 ML

 25,00

Juliette has a gun Lust For Sun | Eau de Parfum 100 ML

Lust for Sun, het betoverende eau de parfum van Juliette has a Gun, omhult je in de stralende sfeer van de zomer. Het is een viering van de vreugde die de zon met zich meebrengt, een olfactorische reis naar een zonovergoten paradijs.

Deze sensuele geur brengt de warmte van de zomer tot leven met zijn bloemige noten van ylang-ylang. En vergezeld van de bedwelmende aroma’s van monoï en kokosnoot. Als een warme zonnestraal op je huid, voert Lust for Sun je mee naar een wereld van ongekende weelde.

Daarnaast ontplooit de geur zich als een bruisende golf van zonlicht en nestelt zich comfortabel op de huid dankzij de zachte basisnoten van vanille, ambroxan en musk. Ook is het als een tedere streling die je omringt, en het laat een blijvende indruk achter waar je ook gaat.

Daarom haal je met Lust for Sun van Juliette has a Gun de zomer in een flesje. Ten slotte beeleef je de zonnestralen, de gouden gloed en de zwoele avonden het hele jaar door. Dus laat je verleiden door deze zonnige en sensuele geur en bestel nu!

________________________________________________________________________

Voordelen

Eeuwige Zomer: Geniet het hele jaar door van zomerse vreugde.

Bloemige Betovering: Een verleidelijke mix van bloemige en exotische noten.

Langdurige Geur: Blijft de hele dag fris en levendig.

Comfortabel Dragen: Voelt comfortabel op de huid, perfect voor dagelijks gebruik.

Blijvende Indruk: Laat een onvergetelijke aura achter.

Merk

Juliette has a Gun