Marie Stella Maris Hand Gift Set Objets d’Amsterdam | 2×250 ML

Artikelnummer: 33334

Marie Stella Maris Hand Gift Set Objets d’Amsterdam | 2×250 ML

 39,50

Marie Stella Maris Hand Gift Set Objets d’Amsterdam | 2×250 ML

Betreed de wereld van verfijnde handverzorging met de Marie Stella Maris Hand Gift Set – Objets d’Amsterdam. Deze betoverende set neemt je mee op een reis door de iconische straten en betoverende sfeer van Amsterdam, allemaal verpakt in luxueuze handverzorgingsproducten.

De set bevat een zorgvuldig samengestelde combinatie van hoogwaardige producten die je handen verwennen en hydrateren. De handzeep reinigt grondig en verzacht de huid, terwijl de handlotion een zijdezachte textuur heeft die snel wordt opgenomen en je handen glad en gehydrateerd achterlaat.

De geur, geïnspireerd op de unieke essentie van Amsterdam, omhult je zintuigen en laat je wegdromen naar de pittoreske grachten en bruisende cultuur van de stad. Elk gebruik van deze set is als een mini-uitje naar de betoverende straten en pleinen.

Verpakt in een prachtige doos is dit ook een perfect cadeau voor geliefden. Trakteer jezelf of iemand anders op deze luxe handverzorgingservaring die elegantie, kwaliteit en de geest van Amsterdam in zich draagt. Ontdek een nieuwe dimensie van zelfzorg met deze buitengewone set.

________________________________________________________________________

Voordelen

Luxe verzorging voor zijdezachte handen.

Betoverende Amsterdamse geur beleving.

Grondige reiniging voor frisheid.

Snel absorberende, hydraterende handlotion.

Stijlvolle verpakking, ideaal als cadeau.

Dagelijkse herinnering aan Amsterdam.

Perfecte combinatie van kwaliteit en luxe.