Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Beauté familie | Over ons

Welkom bij
Huidinstituut Beauté
In
Grave

Ons familiebedrijf is al sinds 1979 hét adres waar je heen gaat voor natuurlijke huidverjonging  en verbetering
Ons familiebedrijf is al sinds 1979 hét adres waar je heen gaat voor natuurlijke huidverjonging  en verbetering

Michael , Vincent , Dewi en Harilyn  staan in de Maasstraat in Grave voor je klaar. Zij gaan voor resultaat. Kies voor een behandeling bij Beauté en je straalt als nooit te voren. Dat blijkt niet alleen uit de tevreden klanten, maar ook uit de prestigieuze Beauty Award dit huidinstituut heeft gewonnen.  Huidinstituut Beauté is verkozen tot het Beste Huidinstituut van Nederland.

Bea van Schijndel (4-5-1953 | 28-11-2015) is in 1979 als schoonheidsspecialiste gestart in Nijmegen. Jaren heeft ze een salon aan huis. Begin 2015 komt haar droom uit en neemt Huidinstituut Beauté haar intrek in het fraaie monumentale pand aan de Maasstraat 19. Hier heeft ze alle ruimte om de salon verder uit te bouwen samen met haar zoon Vincent en zijn partner Michael. Helaas slaat het noodlot eind dat jaar toe. Amper zes weken na de opening wordt alvleesklierkanker geconstateerd. Zes maanden later overlijdt Bea aan deze vreselijke ziekte. Het gemis is enorm, maar Vincent en Michael zetten haar droom voort.

Vincent van Schijndel is opgegroeid in de beautybranche. Inmiddels heeft hij een kleine twintig jaar ervaring binnen het bedrijf. Hij vervult de rol van gastheer, verzorgt het intakegesprek en is werkzaam als huidprofessional. Achter de schermen heeft hij de dagelijkse leiding en is hij verantwoordelijk voor de marketing. Ieder jaar volgt hij verschillende opleidingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken.

Michael Heffels is de anti-aging specialist bij Beauté. Met zijn passie voor de huid kan hij ontzettend veel bereiken op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Michael heeft na zijn opleiding een tijdje in het ziekenhuis gewerkt. Door het enthousiasme van schoonmoeder Bea heeft hij zich laten omscholen tot schoonheidsspecialist. Elk jaar volgt hij verschillende trainingen en opleidingen, zodat bij Beauté de beste resultaten kunnen worden behaald op natuurlijke wijze. Samen met zijn partner Vincent van Schijndel is Michael Heffels eigenaar van Huidinstituut Beauté.

Dewi is huidtherapeut

Al onze behandelingen worden op jouw behoefte afgestemd. Door het uitvoeren van een nauwkeurige huidscan zijn wij in staat om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen. Zo krijgt jouw huid precies wat deze nodig heeft.

Service staat bij ons centraal. Wij geven je meer dan waar je voor komt. Wij streven naar een individuele persoonlijke aanpak. Wij hebben oog voor onze klanten en hechten veel waarde aan persoonlijke en heldere communicatie.

Wij blijven voortdurend in ontwikkeling om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen blijven leveren. Om dit te waarborgen gaan wij elk jaar naar meerdere trainingen/opleidingen. Onze huidprofessional Esmee is acné gespecialiseerd.

Wij zijn eerlijk, integer en betrouwbaar. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Onze medewerkers zijn open en respectvol, zowel richting klant als naar elkaar. Privacy gevoelige informatie wordt met zorg behandeld

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!