Venus Collageen Plus

Venus Collageen Plus is dé oplossing tegen huidverslapping. Weg met die hangende wangen en te diepe neuslippenplooi. Ga het verouderingsproces te lijf met deze behandeling met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels. Wij vertellen je graag meer over deze revolutionaire behandeling, waarbij radiofrequentie en magnetische pulsen samen worden ingezet.

Resultaat
Geeft een te diepe neuslippenplooi je een vermoeide, zorgelijke uitdrukking het gezicht? Oog je ouder, omdat je wangen of kin iets hangen? Met de Venus Collageen Plus zijn wij in staat om jouw huidconditie aanzienlijk te verbeteren. Het resultaat – een strakkere huid mét minder rimpels – kun je direct zien. Dat bereiken we op een uiterst aangename manier. De Venus Collageen Plus-behandeling wordt door klanten namelijk omschreven als ‘aangenaam en pijnloos’. Volgens hen voelt het aan als een hot-stone massage.

Glans
Na afloop van de behandeling voel je je ontspannen. De huid kan iets warmer aanvoelen en een beetje rood zien, maar dat duurt niet langer dan een uur. Vaak wordt dit zelfs omschreven als een ‘mooie glans’ op de huid. Indien gewenst kunt je dit ook maskeren met mineralen make-up. Een fijne, non-invasieve, pijnloze ervaring mét snel resultaat. Wie wil dat nu niet? Het beste resultaat behaal je met gemiddeld tien behandelingen. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Techniek
De Venus Collageen Plus-behandeling combineert de krachtige MP2-technologie van multi-polaire radiofrequentie met magnetische pulsen. MP2-technologie realiseert een gelijkmatige warmte in de huid, waarmee de productie van nieuw collageen en de aanmaak van nieuwe bloedvezels worden gestimuleerd. Dat maakt deze behandeling ook zo uniek; de fibroblasten worden gestimuleerd om nieuw – en daarmee in vergelijking met andere vergelijkbare behandelingen meer – collageen aan te maken. Met als gevolg: een stevigere huid met minder rimpels. Dit is écht de oplossing tegen huidverslapping.

 

Resultaat

  • Gladde, egale huid
  • Strakkere huid
  • Korte hersteltijd
  • Direct zichtbaar resultaat

Veelgestelde vragen

Hoe snel boek je resultaat met Venus Collageen Plus ?
Dit varieert per persoon. Dankzij onze ervaring weten we dat je het beste resultaat boekt met gemiddeld tien behandelingen. De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes, zoals je die hebt bij behandelingen met fractionele lasertherapie.

Is de Venus Collageen Plus veilig ?
Natuurlijk. Radiofrequentie en magnetische pulsen worden al jaren toegepast in de geneeskunde. Het zijn bewezen veilige en effectieve technologieën. Natuurlijk hebben onze specialisten ruime ervaring. Zij zullen vooraf dan ook met jouw je esthetische wensen bespreken én kijken of de Venus Collageen Plus-behandeling bij je past.

Wat kost een Venus Collageen Plus behandeling ?

Deel behandeling ( ogen, hals of kaaklijn)  € 120,-

Volledig gezicht  € 225,-

Volledig gezicht + Hals  € 285,-

Lichaam (armen, billen, buik of benen)  vanaf € 225,-

 

Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 5 a 8 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 5 of 8 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.