PCA Skin Nutrient Toner | Lotion voor alle Huidtypen

PCA Skin Nutrient Toner | Lotion voor alle Huidtypen

 45,00

Een toner voor alle huidtypen die poriën verfijnt

Deze combinatie van vitamines, enzymen, aminozuren en AHA;s verfijnt de poriën, verwijdert oppervlakkige dode huidcellen en heeft aanvullende voedende eigenschappen. ________________________________________________________________________

Voordelen

Vemindert grove poriën..

Aanvullende voedende eigenschappen..

Verwijdert dode huidcellen..

Geschikt voor alle huidtypes en huidcondities & dit product bevat hoge concentraties werkstoffen..

Altijd GRATIS verzending
 
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Na het reinigen een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid Nutrient Toner bevochtigen en de huid hiermee reinigen. Mag één tot tweemaal per dag worden gebruikt. Hierna de huid corrigeren, hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist.


inhoud

Lees verder

Huidtype: Geschikt voor alle huidtypen en huidcondities
Inhoud: 130 ml
Verpakking: flacon


Ingrediënten

Lees verder

  1. Pompoenwijn: superieure voedende eigenschappenAminoguanide: helpt de huid tegen de strijd bij collageenbeschadigingen. Beschermt de huid tegen beschadigingen door vrije radicalen en houdt de huid zacht en soepel.

    Glutathione: is een krachtig anti-oxidant

    Melkzuur: is een alpha hydroxy acid die van nature voorkomt in melk en suikers. Het breekt de verbindingen tussen de celbruggetjes en daardoor zorgt het voor een makkelijkere afstoot van dode huidcellen en hydrateert de huid. Ook functioneert het als een melanogenesis vernietiger doordat het tyrosinase onderdrukt.


Over Pca skin

Lees verder

PCA Skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA Skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden.

PCA Skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA Skin heeft grote…

Lees verder

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

related.php