PCA Skin Dual Action Redness Relief | Serum bij Roodheden

PCA Skin Dual Action Redness Relief | Serum bij Roodheden

 150,00

De powerserum bij roodheid en rosacea

Dual Action Redness Relief is niet irriterend, maakt de huid niet gevoelig, het is hypoallergeen. Bewezen dankzij Repeat Insult Patch Test (RIPT).
________________________________________________________________________

Voordelen

Snel zichtbaar resultaat

Hydrateerd en kalmeert de droge huid.

Herstelt de natuurlijke barrière van de huid.

Kalmeert de huid na een peeling

Perfecte serum bij Roodheid en Rosacea

Vermindert ontstekingen in de huid

Geschikt voor de gevoelige huid

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Na het reinigen aanbrengen op het hele gezicht en de hals om gevoeligheid en roodheid te verminderen. Vervolgens de aanbevolen PCA SKIN broad spectrum SPF overdag aanbrengen en ‘s nachts een moisturizer naar keuze.

Bekijk de video voor meer informatie!


inhoud

Lees verder

Huidtype: Rode huid of Rosacea
Inhoud: 30 ml
Verpakking: flacon


Ingrediënten

Lees verder

Niacinamide: een sterk, maar kalmerend anti-oxidant dat meerdere voordelen heeft voor de huid. Het vermindert vochtverlies tussen de huidlagen (TEWL) en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Dit is essentieel voor een gezonde en heldere huid. Aanvullend wordt roodheid verminderd, geligheid van de huid wordt minder en het stimuleert een gelijkmatige huidskleur.

Inflacin® : een gepatenteerde cosmetische werkstof die een bewezen effectiviteit heeft op ontstekingen en daarmee ook roodheid en veroudering.

Dimethyl Sulfone en Mariadistel extract : werkt tegen roodheid en verhoogt het vochtgehalte in de huid. Kalmeert roodheid.

Panthenol : hydrateert de huid.

Bisabolol : werkstof gewonnen uit kamille met uitstekende kalmerende eigenschappen.

Ceramide NP : ondersteunt de huidvernieuwing en vormt een beschermend laagje waardoor vochtverlies wordt voorkomen. Zorgt voor lange termijn hydratatie en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf.


Over PCA SKIN

Lees verder

PCA Skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA Skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden.

PCA Skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA Skin heeft grote…

Lees verder

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

related.php