Eliminate | Pascaud

Eliminate | Pascaud

 44,60

Reken af met acne

De Eliminate van Pascaud is een zachte emulsie die bacterieremmend werkt bij de onzuivere huid. Elimineert infecties/ontstekingen, puistjes en vlekjes. De eliminate normaliseert op milde wijze de talgafschijding en werkt helend. Perfect inzetbaar bij de drogere, gevoelige acnehuid.

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

 GRATIS snelle bezorging binnen 1 a 2 dagen

GRATIS samples

Stel je vraag aan een huidprofessional

Cadeautje? Laat het voor je inpakken en bezorgen

Eliminate | Pascaud Acne creme

Eliminate

Zachte emulsie/creme. Elimineert infecties/ontstekingen, puistjes en vlekjes. Reguleert de talgklieractiviteit. Effectieve en helende samenstelling met o.a. de zeer werkzame ingrediënten.

VOORDELEN…

Snel resultaat

Reguleert de talgklier activiteit

Sterke ontstekingsremmende werking

Droogt de huid niet uit

Makkelijk in gebruik dankzij handige pompflacon

Werkt positief bij Rosacea en Psoriasis

Vrij van chemische conservering

 

2x per dag aanbrengen op de onrustige delen van de huid na het reinigen.  De Eliminate mag ook worden gebruikt voor het hele gezicht als dagcreme. Na slechts enkele weken is het resultaat zichtbaar.

Huidtype: Rosacea en acne huid
Inhoud: 50 ml
Verpakking: pompflacon
Actieve ingrediënten:

Chaulmoogra olie
Chaulmoogra olie is een triglyceride die gewonnen wordt uit de zaden van de Hydnocarpus boom. Deze olie wordt sinds mensenheugenis gebruikt vanwege zijn medicinale werking. Deze vetzuren zijn in staat de groei van bacteriën af te remmen, die niet alleen lepra en tuberculose veroorzaken. Men ontdekte dat ook zuur-stabiele bacteriën, zoals lactobacillius acnes wordt geëlimineerd. Met opzienbarende resultaten.

Guggul-extract
De guggul is een boom die groeit in India. Traditionele genezers maken al eeuwen lang gebruik van sap dat uit de boom druipt nadat je er insnijdingen in hebt gemaakt. Huidtoepassingen van guggulpreparaten zijn het verbeteren van de textuur van de huid en het remmen van ontstekingen.

Aqua, Pentylene Glycol, Taraktogenos Kurzii Oil, Diethylhexyl Carbonate, Glycerin, Ethylhexyl Ethhylhexanoate, Glyceryl Stearate, Butlene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Guggle-extract,Commiphara Mukul Resin Extract, Limnanthes Alba Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cetearyl, Alcohol, Steareth-2, Stearecth-21, Cetaryl Isononanoate, Bisabollol, Acetate/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomerm PEG-100 Stearate, Dimethicone, Sodium Hydroxide

PASCAUD

Pascaud producten zijn cosmeceuticals die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen.
De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

– Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen
– Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid
– Parfumvrij of alleen gebruik van allergeenvrij parfum
– Eenvoudig in gebruik

Pascaud

Facebook Comments