Uplift Eye Gel | Hydropeptide

Uplift Eye Gel | Hydropeptide

 64,00

 

Luchtige ooggel met verstrakkende eigenschappen voor zowel een lifting van de onder- als bovenoogleden.

Verzacht en verzorgt onmiddelijk vermoeide ogen, terwijl het wallen, droogtelijntjes en rimpels zichtbaar vermindert.

______________________________________________________________________

Binnenkort een video over de Uplift Eye

Uplift Eye | Hydropeptide

Uplift Eye gel

De Uplift Eye is de perfecte ooggel voor de beginnende verslapping van het oogcontour. Daarnaast verbetert de Uplift Eye de drainage en doorbloeding onder het oog om wallen en donkere kringen tegen te gaan. Geeft een instant liftend effect voor de oogleden en mag zelfs volledig over het bovenooglid worden aangebracht voor optimaal resultaat. Deze gel kan zowel als serum als een crème worden ingezet door de luchtige structuur geeft het geen verzwarend gevoel op de oogleden en trekt de gel mooi snel in.

Voordelen ….

  • Vermindert donkere kringen
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Lift de oogcontouren
  • Kalmeert, verzacht, vermindert de gevoeligheid
  • Geschikt voor alle huidtypen

Breng iedere ochtend en avond een zeer kleine hoeveelheid Uplift Eye gel aan, nadat alle serums zijn aangebracht. Kies vervolgens voor een oogcrème of breng enkel een dag- of nachtcrème aan.
TIP: combineer de Uplift Eye met de Eye Authority voor superieure resultaten. Deze oogcrème versterkt het verstrakkende effect van de Uplift Eye gel en combineert tevens zijn kracht tegen donkere kringen en vermindert fijne lijntjes en rimpels onder de ogen.

Huidtype: Alle huidtypen
Inhoud: 15 ml
Verpakking: tube
Actieve ingrediënten:

4 peptiden verbeteren drainage onder de ogen, verminderen lijntjes en liften het oogcontour

Triple Hyaluronzuur maakt hydratatie op mogelijk op drie verschillende huidniveaus, voor huidverstrakking, rimpel opvulling en intense hydratatie

Arganextract verstevigt en verstrakt de huid van het oogcontour

Allantoïne, bisabolol en calendula kalmeren, verzachten en verminderen gevoeligheid

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide is een cellulaire health company. ́ ́Wij ́ ́ zijn op ons mooiste wanneer we gezond zijn. HydroPeptide is toegewijd aan het ondersteunen van de cellulaire gezondheid door oplossingen te creëren die de langdurige gezondheid van de huid ten goede komen. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Cellulaire Health Company

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorgingen als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne etc.

Wat zijn Peptiden

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Onze VLR technologie

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

HydroPeptide & Charity Water

HydroPeptide, de marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging, gaat voor drie jaar nu een samenwerking aan met Charity Water, een non-profit organisatie voor het leveren van schoon en veilig drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Hydropeptide

Facebook Comments