Soothing Serum | Hydropeptide

Soothing Serum | Hydropeptide

 118,00

Het serum voor de rode/gevoelige huid

Last van roodheden of irritatie? Ervaar de verzachtende eigenschappen van het Soothing Serum waarmee roodheid snel kan worden gekalmeerd.

______________________________________________________________________

Soothing Serum | Hydropeptide

Soothing Serum

Het Soothing Serum van HydroPeptide helpt de huid genezen en geeft een directe verlichting bij roodheid en irritatie. Perfect inzetbaar bij rosacea, eczeem en andere huidirritaties. Door de versterkende werking op de barrièrelaag van het huidoppervlak wordt de huid dankzij het Soothing Serum getraind om zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast wordt het vocht in de huid beter behouden, waardoor het hydratatieniveau verhoogt. Uiteraard, zoals dat altijd zo het geval is bij HydroPeptide, blijft ook het Soothing Serum de huidveroudering vertragen, zodat er aan meerdere huiddoelen gewerkt kan worden.

Voordelen ….

  • Vemindert roodheid, kalmeert en verzacht de huid
  • Bevordert een egale tint
  • Hydrateert en voedt de huid, vormt een beschermende bariére
  • Geschikt alle huidtype maar met name voor de gevoelige huid

Breng dagelijks in de ochtend en/of avond één à twee pompjes Soothing Serum aan op de gereinigde huid. Sluit de huidroutine af met een complementerende dag- of nachtcrème.

Huidtype: Gevoelige huid, zichtbaar rode huid en ouder wordende huid
Inhoud: 30 ml
Verpakking: flacon
Actieve ingrediënten:

6 peptiden : verminderen roodheid, kalmeren, verzachten en herstellen de huid

Ontgiftende botanische stamcellen bevorderen egaliteit en vertragen huidveroudering

Karité, zonnebloem, jojoba en hyaluronzuur beschermen de huideigen barrière

Arnica, kamille en betaglucaan verzachten, genezen en bevorderen het helende proces

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide is een cellulaire health company. ́ ́Wij ́ ́ zijn op ons mooiste wanneer we gezond zijn. HydroPeptide is toegewijd aan het ondersteunen van de cellulaire gezondheid door oplossingen te creëren die de langdurige gezondheid van de huid ten goede komen. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Cellulaire Health Company

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorgingen als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne etc.

Wat zijn Peptiden

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Onze VLR technologie

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

HydroPeptide & Charity Water

HydroPeptide, de marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging, gaat voor drie jaar nu een samenwerking aan met Charity Water, een non-profit organisatie voor het leveren van schoon en veilig drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Hydropeptide

Facebook Comments