Retinol Clarity | PCA skin

Retinol Clarity | PCA skin

Speciaal voor de ouder wordende huid met acne

In de retinol clarity treatment zit een vernieuwde vorm van pure retinol. Deze is zeer stabiel, werkt krachtig en zorgt voor veel minder irritatie voor de huid. De pure retinol is gecombineerd met de OmniSome delivery technology. Dit zorgt er gedurende 10 uur voor dat de retinol zonder afgezwakt te worden in de basaalcellenlaag kan komen.
________________________________________________________________________

PCA Skin is…. 

Niet online te koop , maar wel verkrijgbaar in ons instituut

Internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen

Vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen

Bekend van o.a. van Oprah Winfrey en Vogue

Retinol Clarity | PCA Skin

Retinol Clarity Treatment

Dit product voor ‘s nachts combineert 0.5% pure retinol met phytic acid, phenylethyl resorcinol en gluconolactone om een gelijkmatige huidskleur en een zuivere huid te stimuleren. In de retinol clarity treatment zit een vernieuwde vorm van pure retinol. Deze is zeer stabiel, werkt krachtig en zorgt voor veel minder irritatie voor de huid. De pure retinol is gecombineerd met de OmniSome delivery technology. Dit zorgt er gedurende 10 uur voor dat de retinol zonder afgezwakt te worden in de basaalcellenlaag kan komen.

VOORDELEN…

Vermindert onzuiverheden

Verbetert de huidstructuut

Vermindert acne/puisten 

Geschikt voor een huid met acne/onzuiverheden

Verbetert de huidskleur

Een kleine hoeveelheid in de avond aanbrengen na reiniging. I.v.m de krachtige werking van retinol beginnen met twee keer in de week. Als dit goed gaat langzaam opbouwen naar iedere avond. Geeft het teveel irritatie? Dan weer afbouwen maar hierna weer langzaam opbouwen tot elke avond. Irritatie en een branderig gevoel is normaal na gebruik van retinol. Bij het aanbrengen merk je niets maar na 1 a 2 dagen begint de werking voelbaar te worden. Probeer rondom de ogen te vermijden i.v.m opzwelling de volgende dag. Belangrijk is om dit product enkel in de nacht aan te brengen!! Tevens is een goede zonnebrand ten zeerste aan te raden om overdag te gebruiken.

Huidtype: Acne en de vette huid
Inhoud: 30 ml
Verpakking: tube
Actieve ingrediënten:

0,5 % pure retinol (vitamine A) ; wordt in de huid in retinoïdezuur getransformeerd. Vitamine A zorgt voor een jongere en heldere huid.

Vigna aconitifolia zaad extract; een plantaardige werkstof die zorgt voor een heldere huid zonder kleurverschillen.

Sering (Lilac) stamcel extract;  bevat verbascoside, een krachtig anti-oxidant. Lilac stamcel extract heeft een ongelooflijk sterk zuurstof absorberend vermogen waardoor oxidatie voorkomen wordt.

Bakuchiol ; een kalmerend anti-oxidant en vernietiger van schadelijke enzymen in de huid. Zorgt voor een heldere huidskleur.

Phenylethyl Resorcinol; een anti oxidant die is vervaardigd uit resorcinol. Bevordert de afbraak van pigmentvlekken.

Gluconolactone; een krachtig anti-oxidant die van nature ook in het lichaam wordt aangemaakt.

PCA Skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA Skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden. PCA Skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA Skin heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt en inmiddels heeft dit merk verkooppunten in meer dan 50 landen en verovert nu ook Nederland!

PCA Skin Filosofie

PCA Skin is sinds de start als bedrijf actief in de gezondheidszorg, met als doel een gezonde huid te ondersteunen en huidaandoeningen als een gevoelige huid, acne, hyperpigmentatie en een ouder wordende huid te behandelen want een gezonde huid is een mooie huid. Om dit te bereiken hebben we ons erop toegelegd om wetenschappelijke technologisch hoogstaande innovaties in huidverbeteringsproducten te brengen. Daarnaast is opleiding een heel belangrijk speerpunt van de PCA-filosofie. We willen de meest recente en hoogwaardige informatie overbrengen aan de professionals die werken met onze producten.” Kortom PCA SKIN combineert gezondheid, beauty en de wetenschap om iedere unieke formule te ontwikkelen zodat er een oplossing komt voor uw huidprobleem.

PCA Skin Productontwikkeling

Opleiding is dus een belangrijke pijler voor PCA Skin, maar ook voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA Skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA SKIN producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Het optimaliseren van resultaten

Kortom de professionele Peelings van PCA Skin zijn veilig voor alle huidtypes en geven al binnen één week een heldere gladdere huid met een jongere uitstraling. PCA Skin Professionals zijn getraind om te bepalen welke combinatie van serums met ingrediënten als retinol, vitamine C, peptide en antioxidanten veilig is voor jouw huid. Deze actieve werkzame bestanddelen spelen een belangrijke rol om huidverbetering van binnenuit te stimuleren. Met deze methode is het echt mogelijk om de huid op een resultaatgerichte manier te behandelen. Dit komt vooral omdat de actieve ingrediënten tot diep in de huidcellen doordringen.

PCA Skin

Facebook Comments