Lumapro C Serum | Hydropeptide

Lumapro C Serum | Hydropeptide

 145,00

De krachtpatser bij pigmentvlekken

Ideaal bij pigmentvlekken die een gepatenteerde mix combineert met de nieuwste extracten voor het ophelderen van de huid, waaronder een resurfacing peptide DermalRX SRC synergetisch gecombineerd met de nieuwste, meest stabiele vorm van vitamine C en resveratrol.

______________________________________________________________________

Exfoliating Cleanser | Hydropeptide

Lumapro-C

Ideaal bij pigmentvlekken die een gepatenteerde mix combineert met de nieuwste extracten voor het ophelderen van de huid, waaronder een resurfacing peptide DermalRX SRC synergetisch gecombineerd met de nieuwste, meest stabiele vorm van vitamine C en resveratrol.

Voordelen ….

  • Vermindert pigmentvlekken
  • Lost verhoornde cellen op, om de huidstructuur te verbeteren en pigmentatie te vervagen zonder schadelijke effecten

  • Vermindert roodheid aan de huid
  • Geschikt voor alle huidtypen

Huidtype: Alle huidtypen
Inhoud: 30 ml
Verpakking: pompflacon
Actieve ingrediënten:

Metabiotics® Resveratrol: Een gepatenteerde fermentatie van resveratrol met de giststam Pichia pastoris voor betere huid verhelderden resultaten.

Tyrosinase Inhibitor: Een krachtige, verhelderende, antioxidant met een tyrosinase remmende activiteit waarvan klinisch bewezen is dat deze effectiever is dan 1,0% Kojic zuur

SymVital® Age Repair:  Antioxidant-rijke extract dat pigmentatie en roodheid vermindert.

ALGAKTIV® LightSKN:  Dit plankton extract verheldert en egaliseert de huid en vermindert ouderdomsvlekken via smart melanine modulatie. De gerichte aflevering in de huid vind plaats door inkapseling in zorgvuldig geselecteerde liposomen.

Brightenyl® : Geactiveerd door de stratum microbium om een gelijkmatige teint te herstellen door het blokkeren van de melanogenese proces op meerdere niveaus en het verminderen van ontsteking

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide is een cellulaire health company. ́ ́Wij ́ ́ zijn op ons mooiste wanneer we gezond zijn. HydroPeptide is toegewijd aan het ondersteunen van de cellulaire gezondheid door oplossingen te creëren die de langdurige gezondheid van de huid ten goede komen. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Cellulaire Health Company

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorgingen als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne etc.

Wat zijn Peptiden

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Onze VLR technologie

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

HydroPeptide & Charity Water

HydroPeptide, de marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging, gaat voor drie jaar nu een samenwerking aan met Charity Water, een non-profit organisatie voor het leveren van schoon en veilig drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Hydropeptide

Facebook Comments