Eye Authority Oogcreme | Hydropeptide

Eye Authority Oogcreme | Hydropeptide

 70,00

Deze vier-dimensionele oogcrème verheldert donkere kringen en vermindert lijntjes, rimpels en wallen

Eye Authority Oogcreme

Deze oogcrème biedt uitmuntende resultaten bij problemen rond het oogcontour. Maakt een einde aan de eeuwige vraag “Ben je moe?” door zowel donkere kringen, wallen én fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Geniet weer van een glad oogcontour zonder een vermoeide uitstraling. Ervaar de uitmuntend verjongende kracht die de Eye Authority biedt.

Voordelen ….

  • Maar liefst 13 peptiden voor het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen
  • Geplette parels voor een direct verhelderend, licht weerkaatsend effect. Voedt de huid
  • Witte thee en ginseng voeden de huid en vertragen de tekenen van huidveroudering, donkere kringen en wallen onder de ogen

Meng een hoeveelheid Gentle Exfoliant ter grootte van een euro met water en breng aan op de gelaatshuid. Laat rijkelijk schuimen terwijl de milde korrels de huid gedurende 1 à 2 minuten exfoliëren. Spoel af met lauwwarm water en breng vervolgens de HydroPeptide Pre-Treatment Toner aan op de gelaatscontouren. Geschikt voor de dagelijkse reiniging, zowel in de ochtend als de avond.

Huidtype: Normale en droge huid
Inhoud: 200 ml
Verpakking: flacon
Actieve ingrediënten:

7 Peptiden: driedubbele actie, relaxerend, anti-oxidant,vochtbindend en schuimend

Jojobakorrels + 10% Glycolzuur : verwijdert dode huidcellen, verhoogt de celvernieuwing van de huid zonder irritatie te veroorzaken.

Groene thee + Ginseng: Neutraliseert vrij radicalen en stimuleert de productie voor collageen. Geeft de huid energie en gaat het de tekenen van veroudering tegen.

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide is een cellulaire health company. ́ ́Wij ́ ́ zijn op ons mooiste wanneer we gezond zijn. HydroPeptide is toegewijd aan het ondersteunen van de cellulaire gezondheid door oplossingen te creëren die de langdurige gezondheid van de huid ten goede komen. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Cellulaire Health Company

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorgingen als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne etc.

Wat zijn Peptiden

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Onze VLR technologie

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

HydroPeptide & Charity Water

HydroPeptide, de marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging, gaat voor drie jaar nu een samenwerking aan met Charity Water, een non-profit organisatie voor het leveren van schoon en veilig drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Hydropeptide

Facebook Comments