Clarifying Toner | Hydropeptide

Clarifying Toner | Hydropeptide

 44,00

Pads voor acne en een vette huid

Deze verhelderende toner pads onthullen een gezonde huid dankzij huidvernieuwende alpha hydroxyzuren en poriënreinigende peptiden. Deze creëren een perfecte en stralende teint.

________________________________________________________________________

Hydropeptide is…. 

Niet online te koop , maar wel verkrijgbaar in ons instituut

Marktleider in anti-aging huidverzorging

Rijk aan peptides en anti-oxidant rijke botanische stamcellen

Een cosmeceutical met een eigen VLR technologie

Clarifying Toner | Hydropeptide

Clarifying Toner

Deze verhelderende toner pads onthullen een gezonde huid dankzij huidvernieuwende alpha hydroxyzuren en poriënreinigende peptiden. Deze creëren een perfecte en stralende teint.

VOORDELEN…

Verbetert de vochtbalans en verzacht

Vermindert grove poriën

Geen geen irritatie aan de huid

Vermindert acne zonder uit te drogen

Geschikt voor de vette en acne huid

Makkelijk in gebruik 

Bij start eerst beginnen met drie keer in de week te gebruiken en hierna opbouwen naar elke dag.

Pads ochtend en avond gebruiken op een droge huid. Na reiniging niet afspoelen met water maar gelijk een serum of creme aanbrengen.

Huidtype: Vette en acne huid
Inhoud: 60 pads
Verpakking: pot
Actieve ingrediënten:

4 peptides : verminderen de verkleuring, roodheid en de grove poriën

5% melkzuur + 1% azelaïnezuur; verbetert de gladheid en gloed van de huid

Canadese sphingidae ; brengt de huid in balans

Aloë vera; verzacht en kalmeert de huid

HYDROPEPTIDE

HydroPeptide is een cellulaire health company. ́ ́Wij ́ ́ zijn op ons mooiste wanneer we gezond zijn. HydroPeptide is toegewijd aan het ondersteunen van de cellulaire gezondheid door oplossingen te creëren die de langdurige gezondheid van de huid ten goede komen. HydroPeptide gebruikt de principes van epigenetica, om het lichaam aan te moedigen om gunstige activiteiten zoals collageenproductie en cel vernieuwing aan te zetten en ongewenste reacties zoals hyperpigmentatie en gevoeligheid uit te schakelen. De marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging gebaseerd op resultaatgerichte en innovatieve formules. Voor een gezonde, stralende huid nu en in de toekomst!

Cellulaire Health Company

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse verzorgingen als professionele behandelingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen. Voor alle huidtypes, voor alle huidindicaties; o.a. rimpels, verslapping, gevoelige huid, pigment, acne etc.

Wat zijn Peptiden

HydroPeptide is marktleider in het gebruik van peptiden en bezorgt ongeëvenaarde anti-verouderingsresultaten. Een peptide is een molecuul dat bestaat uit een klein aantal aminozuren dat verbonden is met peptidebindingen. Een peptide onderscheidt zich van een eiwit door het geringe aantal aminozuren in het molecuul, maar kan zelf dienen als bouwsteen voor een eiwit. De term peptide wordt ook wel gebruikt voor een verbinding die bestaat uit meerdere peptiden, maar in feite is het dan niet meer dan een verwijzing naar de grootte van het molecuul. Onze unieke combinaties van ingekapselde peptiden verstevigen de fundering van je huid en laten je huid haar jeugdigheid langer behouden.

Onze VLR technologie

HydroPeptide is de marktleider in anti-aging huidverzorging met een eigen VLR technologie: superieure anti-verouderingsresultaten door het gebruik van de juiste variatie aan peptiden op klinische niveaus door continue herhaling. We vervangen ruwe en minder doeltreffende ingrediënten door peptiden om rimpels, verkleuringen, vlekken en andere huidproblemen aan te pakken. Hierdoor is HydroPeptide de nieuwe standaard in anti-aging huidverzorging.

HydroPeptide & Charity Water

HydroPeptide, de marktleider in de luxe-peptide gebaseerde huidverzorging, gaat voor drie jaar nu een samenwerking aan met Charity Water, een non-profit organisatie voor het leveren van schoon en veilig drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden.

Hydropeptide

Facebook Comments