Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Wave behandeling | Pascaud

Verstrak je
Huid
Met
Radiofrequentie

Last van een verslapte kaaklijn of neuslippenlijn?

Dan is de Wave behandeling wat voor jou. Resultaat gerichte behandelingen  met medische radiogolven noemen we radiofrequentie ( afgekort RF ).   De radiofrequentie stralen zoals bij de Wave hebben een dieper bereik dan de meeste radio frequentie apparaten. De ontwikkeling van radio frequentie is een doorbraak op het gebied van huidverstrakking op natuurlijke wijze.

Last van een verslapte kaaklijn of neuslippenlijn?

Dan is de Wave behandeling wat voor jou. Resultaat gerichte behandelingen  met medische radiogolven noemen we radiofrequentie ( afgekort RF ).   De radiofrequentie stralen zoals bij de Wave hebben een dieper bereik dan de meeste radio frequentie apparaten. De ontwikkeling van radio frequentie is een doorbraak op het gebied van huidverstrakking op natuurlijke wijze.

Hoe werkt een Wave behandeling?

De huid wordt gemasseerd met een kop die radio frequentie golven af geeft die frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Weefsels met een sterk vochtgehalte, zoals talg en vetcellen en de diepere huidlagen nemen de radiofrequentie golven op. Hier op volgend zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en wordt de verstrakking zichtbaar.

 

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1  Wave behandeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. In kuurverband zal er wekelijks een Wave behandeling plaats vinden. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de Pascaud Wave behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

De Wave helpt bij …
  • Verstrakken van gezicht of/en kaaklijn
  • Wallen onder de ogen verminderen (i.c.m Laser)
  • Vermindering van neuslippenplooi
  • Verstrakken van lichaam zoals armen of buik
  • Verstrakken van de hals
Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen is raadzaam?

Gemiddeld 6 behandelingen, daarna is het raadzaam de behandeling minimaal 2 keer per jaar te onderhouden. Het verouderingsproces gaat namelijk gewoon door.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Een Wave behandeling voor het gehele gezicht incl.peeling kost voor 60 minuten € 143,50. Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 5 a 8 behandelingen en zal om de week plaats vinden voor een optimaal resultaat. Het is ook mogelijk om een deel behandeling te ondergaan (bv. hals) € 83,50

Bonus

Betaal je de kuur van 5 of 8 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Wave behandeling

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!