Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Waarom je Huid Dagelijks Reinigen? Beauté geeft Antwoord

Bookworms, unite! (65)

Waarom je huid dagelijks reinigen?

Beauté geeft antwoord
reinig twee keer per dag je huid. Maar waarom eigenlijk?
Twee stuks fruit, 250 gram groente, genoeg beweging, check.
De dag is voorbij en op het gebied van zelfverzorging ben je honderd procent tevreden met jezelf.
Heel goed, houden we van. We willen alleen nog wel één ding aan je gezondheidsrijtje toevoegen: het goed reinigen van je huid.
Het belang daarvan wordt namelijk nog wel eens onderschat. Goed, de meeste vrouwen/mannen weten inmiddels dat je er verstandig aan doet om voor het slapen je gezicht schoon te maken.
Maar waarom dat eigenlijk zo belangrijk is?
We leggen het uit.
VUIL
Je huid verzamelt gedurende de dag veel vuil. Denk aan luchtvervuiling, je eigen make-up en – vooral nu, tijdens de zomer – lagen en lagen zonnebrand.
Daarnaast heeft je gezicht ook nog te kampen met je eigen handen die tig keer per dag in je gezicht wrijven, én met natuurlijke talgproductie en ophoping van dode huidcellen. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat je aan het eind van de dag standaard rondloopt met een wasachtige laag vuil op je huid.
gevolgen
Haal je die laag er niet (goed) af, dan krijg je sneller dan je zou denken te maken met rimpels, ontstoken ogen, een doffe huid en ontstekingen die pukkels (en uiteindelijk acne en rosacea) kunnen veroorzaken. En zeg nou zelf, je gaat ’s ochtends toch echt vrolijker en zelfverzekerder de deur uit als je met een fris, egaal gezicht naar buiten kunt stappen.
schoonmaken
Kortom: het schoonmaken van je gezicht is belangrijk om een mooie huid te behouden, maar ook om honderd procent van jezélf te blijven houden. Reden genoeg om massaal naar de reinigingsproducten te grijpen, zou je zeggen. Niets is minder waar. Of nou ja, niets… Uit recent onderzoek blijkt dat veertig procent van de mensen hun gezicht op de verkeerde manier wast.
Zo zouden de meeste mensen gemiddeld slechts twintig seconden de tijd nemen om hun huid schoon te maken, terwijl dat lang niet genoeg is om al het opgehoopte vuil te verwijderen. Ander gevolg: de nacht- (of dag)crème die je vervolgens opsmeert zal een minder effectieve werking hebben, omdat-ie niet voldoende in de huid kan binnenkomen. Zonde van je geld, zonde van je huid.
Beauté Helpt

Hoe je je gezicht dan wél moet schoonmaken?
Dat leggen we je graag uit en helpen je graag bij het maken van de keuze voor een juiste reiniging.
Tijdens een huidscan kunnen we jouw huid meten en resultaten meten van het effect van juist cosmetica gebruik.

Vragen?
Stuur ons een whatsapp via 0646088011

Stralende groet,
Vincent van Beauté

Top 4 Reinigers bij beauté

Er zijn heel veel verschillende reinigingsproducten  .  Iedere huid is anders en welke product het beste is kunnen wij je natuurlijk als huidexpert altijd bij helpen. Hier een Top 4  van de best verkochte reinigers:

  • Forlle’d  P-effect Re-purerance wash : Dit zachte schuim is ontwikkeld om alle in water oplosbare stoffen op te lossen met een verfrissende, herstellende en ontstekingsremmende werking. De Forlle’d Re-purerance wash  is bedoeld als dagelijkse reiniging voor een normale tot vette huid en een huid met ontstekingsreacties.
  • Pascaud Cleanser : Met de Pascaud Cleanser creëer je een schone huid in een handomdraai. Vuil van alledag, onzuiverheden én zowel huid- als oogmake-up verwijder je in één keer met deze 3-in-1 reinigingsmelk in handige pompflacon.  Geschikt voor alle huidtypen maar perfect bij een droge  of vochtarme huid.
  • PCA Skin Pigment Bar: De combinatie van kojic acid en azelaic acid bestrijdt huidveroudering en bestrijdt hyperpigmentatie met een egale en heldere huidskleur als resultaat. Geschikt bij een gecombineerde huid. Niet bij een droge huid!
  • Forlle’d P-effect Creamy Wash:   Deze licht reinigende foam is ideaal voor een hypergevoelige-, droge huid, huidirritatie en roodheid. Het verzorgt, vernieuwt en verzacht de huid zonder de huidbarriere aan te tasten. De actieve ingrediënten van dit product zorgen voor vernieuwing van de huid op cellulair niveau, verbeteren de structuur van de huid en geven een boost aan de collageen- en elastineproductie. Daarnaast versterkt het de haarvaatjes. Dit reinigingsproduct is speciaal ontwikkeld voor een zeer droge, gevoelige huid.

Leave a comment

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!