Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Verslapte Hals | Pascaud Contour

Verslapte hals | Pascaud Contour

zeg je
verslapte 
hals maar
vaarwel

Is jouw hals ook ten prooi gevallen van veroudering, rimpels of huidverslapping? Met de Pascaud Contour hals behandelingen bij Huidinstituut Beauté kunnen we ervoor zorgen dat jouw hals weer in perfecte staat komt. 
Is jouw hals ook ten prooi gevallen van veroudering, rimpels of huidverslapping? Met de Pascaud Contour hals behandelingen bij Huidinstituut Beauté kunnen we ervoor zorgen dat jouw hals weer in perfecte staat komt. 

Verslapte Hals

Naarmate je ouder wordt zal de huid verslappen de strakheid kan verdwijnen. Met de Pascaud Contour hals behandeling kunnen we jouw verslapte hals weer verstrakken en verstevigen. Op deze manier zijn we de veroudering van je huid te slim af en verhelpen we jouw huidprobleem op de hals. 

Hoe werkt de Pascaud Contour?

De eerste technologie die de Pascaud Contour zal raadplegen is de vacussage. Door gebruik te maken van vacuüm, verbeterd de hoeveelheid zuurstof in het weefsel. Op deze manier nemen we afscheid van vetophopingen. 

De radiofrequentie zorgt ervoor dat je onderhuidse temperatuur zal stijgen en de aanmaak van collageen een boost krijgt. Op deze manier wordt je huid steviger.

De combinatie van LED en softlaser zorgt ervoor dat je bloedsomloop drastisch verbeterd.

In combinatie van deze vier technologieën creëren we meerdere effecten. De huid vernieuwd, verjongd en verstevigt! Daarnaast stimuleert het je lichaam tot het afvoeren van afvalstoffen. Een strakke en egale huid is het resultaat! Ook de vetophopingen zijn verleden tijd! 

Dit was het technische aspect van de behandeling. 

Wat belangrijk is om te weten dat we met deze behandeling jouw huid weer kunnen laten stralen.

De resultaten die dit apparaat met zich meebrengt zijn werkelijk waar indrukwekkend. Niet voor niets is de Pascaud Contour uitgeroepen tot Professioneel Beauty Product of the Year.

RESULTAAT

Met de vier behandeltechnieken die we gebruiken tijdens deze behandelingen zal je ervaren dat de hals strakker en steviger is. Daarnaast zal ook de omtrek van de hals verminderen. De plaatselijke vetophopingen zullen ook verminderd worden. Ook de contouren van je hals zullen beter zichtbaar worden.

Verslapte Hals | Pascaud Contour
PLUSPUNTEN Pascaud Contour hals behandeling
 • het verstrakken en verstevigen van je hals
 • het verstrakken van je kaaklijn
 • het verminderen van plaatselijke vetophopingen op je hals
 • het verminderen van lijntjes en rimpels
 • het verbeteren van de huidstructuur

Extra voordelen van deze behandeling

 • Geen downtime , dus geen ongemakken van de behandeling
 • Vier behandeltechnieken in één behandeling
 • Verbetering van de doorbloeding 
 • Lifting  en versteviging van de huid
Veel gestelde vragen 

Wanneer mag de Pascaud Contour niet ondergaan?

– Koorts en ziekte
– Pacemaker
– Zwangerschap
– Spataders bij behandeling van benen
– Medicatie: bij gebruik van bloedverdunners, antibiotica en / of Roaccutane
– Koortslip, bij behandeling gezicht
– Actieve ontstekingen

Zijn de technieken afzonderlijk niet krachtiger , dan wanneer ze gecombineerd worden in één behandeling?

De machines met een solotechniek (bijvoorbeeld zoals de Venus collageen plus) zijn uiteindelijk krachtiger  op 1 behandelingsdoel, bijvoorbeeld alleen versteviging.  

‘Combinatiemachines (zoals de Pascaud Contour) moeten meerdere technieken uitleveren en deze technieken werken per stuk iets minder krachtig maar juist tezamen wel weer veel krachtiger. Het gaat om de som der delen. 

Bij contouring hebben we het over het aanpakken van een diversiteit aan problemen. Daarom werkt voor contouringbehandelingen een combinatie van technologieën een stuk beter.’ 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, hooguit kan het zijn dat je de eerste paar keer wat gevoelig bent. Bijvoorbeeld als je verklevingen in je bovenbenen hebt, dan voel je dat wel, maar vergelijkbaar met een intensieve massage.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

De vermindering van de huidconditie is niet ineens gekomen en wij kunnen dit dus ook niet in één enkele behandeling verhelpen. Eén behandeling geeft echter al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandelingen in kuurvorm. Om het beste resultaat te bereiken voor de Pascaud Contour in de hals zullen zes behandelingen worden geadviseerd. Dit is een gemiddelde maar kan  per persoon afwijken en in sommige gevallen zullen minder behandelingen het beoogde resultaat al bieden.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Pascaud Contour FACE

  • Pascaud Contour Hals                                                                            150,-

KUUR : 6 Behandelingen ( 1 per week)                                

  • 7 x Pascaud Contour Hals                                                                        900,-

Bij een kuur van 6 behandelingen ontvang je de 7de onderhoudsbehandeling cadeau.

Totale Bonus € 150,-

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 a 2 dagen
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur
. Via Whatsapp
Voeg 06-46088011 toe aan Whatsapp , antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Ontdek alle huidproducten
in onze webshop

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!