Gratis verzending*
Gratis samples

Roodheid in het gezicht

roodheid in het gezicht verminderen

Roodheid in het gezicht kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van Rosacea (letterlijk vertaald: ‘zo rood als een roos’) of couperose , maar ook een verstoorde huidbarriére kan de roodheid in het gezicht veroorzaken.  Bij Beauté Huidinstituut kunnen wij de rode huid in het gezicht verminderen. Dit kunnen wij doen door middel van verschillende technieken naar gelang de oorzaak van de roodheid.

roodheid in het gezicht verminderen

Roodheid in het gezicht kan verschillende oorzaken hebben. Er kan sprake zijn van Rosacea (letterlijk vertaald: ‘zo rood als een roos’) of couperose , maar ook een verstoorde huidbarriére kan de roodheid in het gezicht veroorzaken.  Bij Beauté Huidinstituut kunnen wij de rode huid in het gezicht verminderen. Dit kunnen wij doen door middel van verschillende technieken naar gelang de oorzaak van de roodheid.

couperose

Couperose zijn kleine gesprongen bloedvaatjes in de bovenste huidlaag. De roodheid kan zichtbaar zijn op wangen, neus of kin. De roodheid in het gezicht is niet schadelijk, maar wordt vooral als cosmetisch minder fraai ervaren.

Bij Beauté huidinstituut gebruiken wij 2 verschillende technieken om couperose te behandelen:

  • Coaguleren
  • Laseren

Bij deze technieken wordt er gebruik gemaakt van gecontroleerde warmte die de bloedvaatjes verhitten waardoor zij niet meer zichtbaar zijn. Beide technieken zorgen ervoor dat de roodheid definitief vermindert.

Rosacea

Rosacea betekent letterlijk ‘zo rood als een roos’. Belangrijk om te weten is dat Rosacea verschillende stadia kent: stadia 1 tot en met 3.  Rosacea is een progressieve huidaandoening ;  het is dus belangrijk om het tijdig te behandelen. Bij Rosacea is er sprake van een verstoorde huidbarrière, hierdoor  kan de huid onaangenaam of trekkerig aanvoelen met schilfering of puistjes.  Bij Beauté Huidinstituut kunnen wij alle stadia van Rosacea behandelen.

Stadium 1: Roodheid in het gezicht die niet verdwijnt. De huid kan sterk reageren op kruidig eten, alcohol, temperatuurschommelingen en de huid kan onaangenaam aanvoelen.

Stadium 2: Roodheid en bultjes in het gezicht. Deze bevindt zicht hoofdzakelijk op wangen , neus of kin. De roodheid wordt heftiger en verergert. De huid voelt zeer onaangenaam en kan schilferen.

Stadium 3: Vurige roodheid met pustels in het gezicht. Er kan sprake zijn van Rhinophyma (‘bloemkoolneus’).

Huidbarriére

De huid is opgebouwd uit meerdere lagen. Van buiten naar binnen zijn dat de epidermis (opperhuid), de dermis (lederhuid) en daaronder het onderhuidse bindweefsel. Als we beter naar het buitenste huidlaagje kijken, dan zou je deze kunnen vergelijken met een bakstenen muurtje. Daarbij worden de steentjes gevormd door de (dode) hoorncellen. En het cement dat de gestapelde steentjes bij elkaar houdt en het muurtje  afdicht, wordt opgebouwd door onze huidvetten, waaronder ceramiden, cholesterol en vrije vetzuren. Dit samen vormt nu de zogenoemde huidbarrière.

Als de huidbarrière in goede conditie is, dan voelt je huid lekker zacht en soepel aan. En belangrijker: de huid is nu sterk genoeg om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Tegen wind en kou dus, tegen uitdroging en regen, maar ook tegen bacteriën. Denk daarbij ook aan bacteriën die een rol spelen bij bijvoorbeeld acne. Goede huidverzorging en behandelingen van QMS kunnen dan helpen het ‘muurtje’ stevig(er) te maken.

WAT ER ZOAL MOGELIJK IS?

Veel apparatuur en technieken kunnen voor de all in one anti aging behandeling worden ingezet. Van microdermabrasie tot  lichttherapie. Van deel laserbehandelingen tot bindweefselmassage. Peelings(Pascaud of Hydropeptide), maskers of op basis van ampullen. Wenkbrauwen epileren, wimpers verven of het gezicht harsen. Je kunt beter vragen wat niet; het aanbod is enorm én daarom dus zo geschikt om tot huidverjonging én huidverbetering als resultaat te komen.

ALL IN ONE-MERKEN

Binnen het all in one-concept wordt gewerkt met de merken Pascaud, HydroPeptide of PCA Skin (enkel peelingmaskers)?

Pascaud is dé expert op het gebied van biologische huidverbetering en anti-aging. Dankzij de innovatieve producten van Pascaud in combinatie met hun state-of-the-art apparatuur is een stap naar een cosmetisch arts of kliniek niet nodig.

HydroPeptide is een vernieuwend merk op basis van peptiden. Zij combineren een slimme mix van peptiden in hoge concentraties met voedende ingrediënten.

PCA Skin staat bekend om zijn luxe peelings, die op korte termijn voor maximaal resultaat zorgen. De producten en behandelingen van dit merk lossen huidproblemen op als acne, rosacea, pigmentatie en huidveroudering.

Veel gestelde vragen 

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee, alle afgesproken behandelingen worden binnen de gekozen tijdsduur uitgevoerd. Dit alles vindt plaats binnen de vooraf aangegeven prijs. Je komt dus niet voor verrassingen of extra kosten te staan.

Wat zijn de kosten voor een all in one behandeling?

ALL IN ONE BEHANDELINGEN
All In One Behandeling 45 min. € 87,- RESERVEER NU
All In One Behandeling 60 min. € 99,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken
Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!