Gratis verzending*
Gratis samples

Rimpels bovenlip verminderen

Rimpels rond de
bovenlip
een flinke
ergernis

Rimpels rond de bovenlip vormen een flinke ergernis voor veel vrouwen. Ze zorgen ervoor dat lippenstift snel uitloopt. En door de rokerslijntjes, het plooirokje of de barcode – zoals de rimpels ook wel eens worden genoemd – zie je er ouder uit dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig hebben wij verschillende behandelingen, waarmee we deze vervelende lijntjes rond de bovenlip te lijf gaan.
Rimpels rond de bovenlip vormen een flinke ergernis voor veel vrouwen. Ze zorgen ervoor dat lippenstift snel uitloopt. En door de rokerslijntjes, het plooirokje of de barcode – zoals de rimpels ook wel eens worden genoemd – zie je er ouder uit dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig hebben wij verschillende behandelingen, waarmee we deze vervelende lijntjes rond de bovenlip te lijf gaan.

Welke behandelwijze past het beste bij jou?

Welke behandelwijze het best bij jou past, bepalen onze huidprofessionals  in overleg met jou. Je kunt kiezen uit Bioskinjetting, Bindweefselmassage, Retinol Peeling of de Venus Viva Fractional.

Deze rimpels rond de bovenlip worden ook wel rokerslijntjes genoemd, omdat ze vaak ontstaan bij rokers. Dit heeft te maken met het feit dat roken voor collageenafbraak zorg, waardoor de huid kracht en elasticiteit verliest. Daarnaast maak je als roker steeds een tuitbeweging. Helaas hebben ook niet-rokers last van het plooirokje rond de bovenlip. Blootstelling aan de zon, ouderdom en je genen hebben hier tevens invloed op. Laat ons je lipcontour op een natuurlijke wijze weer mooier maken, zodat je lippenstift weer prachtig blijft zitten en je kunt lachen zonder schaamtegevoel.

BEHANDELINGEN | Rimpels Bovenlip verminderen

Huidinstituut Beauté maakt voor het verminderen van rimpels rond de bovenlip gebruik van de volgende behandelingen. Hieronder lichten we ze kort toe. Klik op de naam voor een uitgebreidere uitleg over de behandeling.

Bioskinjetting

Met een fijn naaldje wordt een krasje onder de rimpeltjes gezet. Vervolgens worden de rimpels opgevuld met lichaamseigen collageen.

Venus Viva Fractional

Gefractioneerde radiogolven maken kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. De ontstane warmte zet de huid aan tot aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid wordt geremodelleerd en de rimpels verdwijnen.

Bindweefselmassage

De speciale bindweefselmassage voor het gezicht maakt de huid strakker. De huidstructuur verbetert, waardoor je de poriën fijner worden en je minder lijntjes en rimpels hebt.

Retinol Peeling

De Retinol Peeling verheldert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verstevigt de huid en is daarnaast perfect inzetbaar bij een rokershuid of een huid die sterk is verouderd door zonschade.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Ontdek alle huidproducten
in onze producten catalogus

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!