Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Rimpels bovenlip verminderen

Rimpels rond de
bovenlip
een flinke
ergernis

Rimpels rond de bovenlip vormen een flinke ergernis voor veel vrouwen. Ze zorgen ervoor dat lippenstift snel uitloopt. En door de rokerslijntjes, het plooirokje of de barcode – zoals de rimpels ook wel eens worden genoemd – zie je er ouder uit dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig hebben wij verschillende behandelingen, waarmee we deze vervelende lijntjes rond de bovenlip te lijf gaan.
Rimpels rond de bovenlip vormen een flinke ergernis voor veel vrouwen. Ze zorgen ervoor dat lippenstift snel uitloopt. En door de rokerslijntjes, het plooirokje of de barcode – zoals de rimpels ook wel eens worden genoemd – zie je er ouder uit dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig hebben wij verschillende behandelingen, waarmee we deze vervelende lijntjes rond de bovenlip te lijf gaan.

Welke behandelwijze past het beste bij jou?

Welke behandelwijze het best bij jou past, bepalen onze huidprofessionals  in overleg met jou. Je kunt kiezen uit Bioskinjetting, Bindweefselmassage, Retinol Peeling of de Venus Viva Fractional.

Deze rimpels rond de bovenlip worden ook wel rokerslijntjes genoemd, omdat ze vaak ontstaan bij rokers. Dit heeft te maken met het feit dat roken voor collageenafbraak zorg, waardoor de huid kracht en elasticiteit verliest. Daarnaast maak je als roker steeds een tuitbeweging. Helaas hebben ook niet-rokers last van het plooirokje rond de bovenlip. Blootstelling aan de zon, ouderdom en je genen hebben hier tevens invloed op. Laat ons je lipcontour op een natuurlijke wijze weer mooier maken, zodat je lippenstift weer prachtig blijft zitten en je kunt lachen zonder schaamtegevoel.

BEHANDELINGEN | Rimpels Bovenlip verminderen

Huidinstituut Beauté maakt voor het verminderen van rimpels rond de bovenlip gebruik van de volgende behandelingen. Hieronder lichten we ze kort toe. Klik op de naam voor een uitgebreidere uitleg over de behandeling.

Bioskinjetting

Met een fijn naaldje wordt een krasje onder de rimpeltjes gezet. Vervolgens worden de rimpels opgevuld met lichaamseigen collageen.

Venus Viva Fractional

Gefractioneerde radiogolven maken kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. De ontstane warmte zet de huid aan tot aanmaak van nieuw collageen, waardoor de huid wordt geremodelleerd en de rimpels verdwijnen.

Bindweefselmassage

De speciale bindweefselmassage voor het gezicht maakt de huid strakker. De huidstructuur verbetert, waardoor je de poriën fijner worden en je minder lijntjes en rimpels hebt.

Retinol Peeling

De Retinol Peeling verheldert de huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, verstevigt de huid en is daarnaast perfect inzetbaar bij een rokershuid of een huid die sterk is verouderd door zonschade.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Ontdek alle huidproducten
in onze producten catalogus

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!