Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

PCA Detox Peeling

PCA Detox Peeling
helpt jou
van onzuiverheden als
puistjes

PCA Skin Detox peeling helpt jou van onzuiverheden als puistjes, mee-eters, talgpropjes en bultjes af. Blijf niet langer rondlopen met een ontevreden en onzeker gevoel, maar laat je huid bij Beauté behandelen door ervaren specialisten. Wij kunnen je met de PCA Skin Detox peeling namelijk heel gemakkelijk en doelgericht helpen. Het resultaat is meteen zichtbaar én het ongemak minimaal.
PCA Skin Detox peeling helpt jou van onzuiverheden als puistjes, mee-eters, talgpropjes en bultjes af. Blijf niet langer rondlopen met een ontevreden en onzeker gevoel, maar laat je huid bij Beauté behandelen door ervaren specialisten. Wij kunnen je met de PCA Skin Detox peeling namelijk heel gemakkelijk en doelgericht helpen. Het resultaat is meteen zichtbaar én het ongemak minimaal.

Bij onzuiverheden, zoals puistjes, mee-eters, talgpropjes en bultjes, is het ontzettend belangrijk dat je ze professioneel laat verwijderen. Zelf duwen of krabben maakt het in vrijwel alle gevallen alleen maar erger. De PCA Skin Detox peeling is er op gericht om deze onzuiverheden zo snel mogelijk te verwijderen.

Resultaat

Direct na de behandeling is het resultaat meteen zichtbaar. De onzuiverheden zijn verwijderd en de huid ziet er schoon en gevoed uit. En dat zonder dat de huid gaat vervellen en andere ongemakken. Puistjes, mee-eters, talgbultjes en andere onzuiverheden zijn passé; je geniet nu van een schone, stralende huid.

Behandeling

De PCA Skin Detox peeling zorgt ervoor dat jouw huid wordt verzacht en vermindert de keratine laag die de huid afsluit. Dit maakt het gemakkelijker en veel minder pijnlijk wanneer we de onzuiverheden verwijderen. Op deze manier ervaar je zo min mogelijk ongemak en ontstaat er geen vervelling. Daardoor is het resultaat direct goed zichtbaar.

Nieuwe onzuiverheden voorkomen

Wil je voorkomen dat nieuwe onzuiverheden ontstaan, dan raden we aan om de huid thuis goed te reinigen en te verzorgen met de PCA Skin-producten die aansluiten bij jouw huid. Daarnaast is het goed om deze behandeling op te volgen met de PCA Skin All-in-One of de uitgebreide PCA Skin-behandeling; voor deze keuze wordt gemaakt, beoordeelt onze huidspecialist jouw huid.

Veel gestelde vragen 

Wat kost een PCA skin Detox behandeling?

Een PCA skin Detox behandeling kost € 55,-

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!