Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Pascaud Contour Gezicht

ontdek de
kracht
van gezicht en body
contouring

Is jouw huid weer toe aan een boost? Merk je dat jouw huid aan het verouderen is? Of nemen de rimpels en lijntjes steeds meer ruimte in op jouw lichaam?
Dan willen we je kennis laten maken met de Pascaud Contour behandeling!
Een behandeling voor je Gezicht, Hals & Lichaam waarbij we huidveroudering en de bovenstaande huid indicaties kunnen tegengaan en verminderen, zónder dat je onder het mes zal moeten gaan..
Is jouw huid weer toe aan een boost? Merk je dat jouw huid aan het verouderen is? Of nemen de rimpels en lijntjes steeds meer ruimte in op jouw lichaam?
Dan willen we je kennis laten maken met de Pascaud Contour Gezicht behandeling!
Een behandeling voor je Gezicht, Hals & Lichaam waarbij we huidveroudering en de bovenstaande huid indicaties kunnen tegengaan en verminderen, zónder dat je onder het mes zal moeten gaan..

PASCAUD CONTOUR GEZICHTSBEHANDELING

Soms heb je van die dagen dat je niet blij bent met hoe je gezicht presteert. Maar wat als dit een dagelijks probleem is naarmate je huid verouderd, verslapt, littekens en rimpels oplevert.

De tijd waarbij je voor deze huidproblemen een chirurgische behandeling moest ondergaan zijn voorbij. En met de Pascaud Contour gezichtsbehandeling krijg je er een geweldig resultaat voor terug!

Deze behandeling voor het gezicht geeft jou een verbeterde huid, strakkere kaaklijn, zichtbare jukbeenderen, vermindering van de onderkin en een strakkere hals.

De resultaten die deze behandeling met zich meebrengt zijn werkelijk waar indrukwekkend. Niet voor niets is het Pascaud Contour apparaat uitgeroepen tot Professioneel Beauty Product of the Year.

Wil jij jouw lichaam weer opnieuw laten stralen? Dan is deze gezichtsbehandeling daadwerkelijk wat voor jou. In ons huidinstituut staat ons professionele team voor je klaar om je te helpen.

Hoe werkt de Pascaud Contour gezichtsbehandeling?

De eerste technologie die de Pascaud Contour zal raadplegen is de vacussage. Door gebruik te maken van vacuüm, verbeterd de hoeveelheid zuurstof in het weefsel. Op deze manier nemen we afscheid van cellulitis en vetophopingen.

De radiofrequentie zorgt ervoor dat je onderhuidse temperatuur zal stijgen en de aanmaak van collageen een boost krijgt. Op deze manier wordt je huid steviger.

De combinatie van LED en softlaser zorgt ervoor dat je bloedsomloop drastisch verbeterd. In combinatie van deze vier technologieën creëren we meerdere effecten. De huid vernieuwd, verjongt en verstevigt!

Daarnaast stimuleert het je gezicht tot het afvoeren van afvalstoffen. Een strakkere & egalere huid is dan het resultaat! Ook de vetophopingen zijn verleden tijd!

Dit was het technische aspect van de behandeling.Wat belangrijk is om te weten dat we met deze behandeling jouw huid weer kunnen laten stralen.

De resultaten

Met de vier behandeltechnieken die we gebruiken tijdens deze behandelingen zal je ervaren dat jouw gezicht weer verbeterd zal zijn. De kaaklijn zullen we verstrakken en de onderkin zal worden verminderd.

Daarnaast maken we de Pascaud Contour gezichtsbehandeling de jukbeenderen weer zichtbaar.

Verslapte Hals | Pascaud Contour Gezicht

PLUSPUNTEN Pascaud Contour Gezichtsbehandeling
 • Verbetering van de huid
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Jukbeenderen zijn weer zichtbaarder
 • Onderkin verminderen
 • Verstrakken van het huid
Extra voordelen van deze Pascaud Contour lichaamsbehandeling
 • Geen downtime , dus geen ongemakken van de behandeling
 • Vier behandeltechnieken in één behandeling
 • Verbetering van de doorbloeding
 • Lifting  en versteviging van de huid
 • Al direct resultaat bij de eerste behandeling!
Veel gestelde vragen 

Wanneer mag ik de Pascaud Contour niet ondergaan?

– Koorts en ziekte
– Pacemaker
– Zwangerschap
– Spataders bij behandeling van benen
– Medicatie: bij gebruik van bloedverdunners, antibiotica en / of Roaccutane
– Koortslip, bij behandeling gezicht
– Actieve ontstekingen

Zijn de technieken afzonderlijk niet krachtiger , dan wanneer ze gecombineerd worden in één behandeling?

De machines met een solotechniek (bijvoorbeeld zoals de Venus collageen plus) zijn uiteindelijk krachtiger  op 1 behandelingsdoel, bijvoorbeeld alleen versteviging.  

‘Combinatiemachines (zoals de Pascaud Contour) moeten meerdere technieken uitleveren en deze technieken werken per stuk iets minder krachtig maar juist tezamen wel weer veel krachtiger. Het gaat om de som der delen. 

Bij contouring hebben we het over het aanpakken van een diversiteit aan problemen. Daarom werkt voor contouringbehandelingen een combinatie van technologieën een stuk beter.’ 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, hooguit kan het zijn dat je de eerste paar keer wat gevoelig bent. Bijvoorbeeld als je verklevingen in je bovenbenen hebt, dan voel je dat wel, maar vergelijkbaar met een intensieve massage.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

De vermindering van de huidconditie is niet ineens gekomen en wij kunnen dit dus ook niet in één enkele behandeling verhelpen. Eén behandeling geeft echter al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandelingen in kuurvorm. Om het beste resultaat te bereiken voor de Pascaud Contour voor het gezicht  zullen zes behandelingen worden geadviseerd. Dit is een gemiddelde maar kan  per persoon afwijken en in sommige gevallen zullen minder behandelingen het beoogde resultaat al bieden.

Klinische studies tonen aan bij 1x per week Pascaud Contour  FACE behandeling gedurende 6 weken:

 • 100% tevredenheid over het aanscherpen van de gezichtscontouren en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde verbetering van de huidelasticiteit van 78%
 • Gemiddelde afname van lijntjes van 54%

Klinische studies tonen aan bij 2x per week Pascaud  Contour BODY behandeling gedurende 5 weken:

 • 100% tevredenheid over de mate van cellulite vermindering en verstrakking van de huid
 • Gemiddelde omvangvermindering 2,5 na de eerste sessie
 • Gemiddelde subcutane vetvermindering na 5 weken van 19,4%

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Pascaud Contour FACE

  • Pascaud Contour Volledig Gezicht                                                          197,-

KUUR : 6 Behandelingen ( 1 per week)                                

  • 7 x Pascaud Contour Volledig Gezicht                                                     1.182,-

Bij een kuur van 6 behandelingen ontvang je de 7de onderhoudsbehandeling cadeau.

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !