Gratis verzending*
Gratis samples

Ogen Liften en verstrakken

Verstrak en Lift 
Je Ogen
Zonder Operatie
Of Fillers 

Wist je dat de ogen het eerste zijn waar we naar kijken in iemands gezicht? Je oogopslag is bepalend voor je uitstraling.

Maar wat doe je als dat beeld niet klopt. Wat doe je als je vermoeid en somber overkomt door zwaar hangende oogleden?

Gaat een ooglidcorrectie je een stap te ver?

Geen punt. Wij hebben bij Huidinstituut Beauté verschillende mogelijkheden om de ogen te liften en te verstrakken.

Ogen liften en verstrakken kan op verschillende manieren. Dit doen we bijvoorbeeld met behandelingen als de Ultrasound Facelifting, Wave Pascaud en Venus Collageen Plus. Die behandelmethodes worden ook wel gebruikt voor het verstrakken en liften van het gezicht en de hals. Maar we mogen de Pascaud Laser Behandeling niet vergeten als het gaat om het liften en verstrakken van de huid rondom de ogen.

Deze koude laser behandeling bevordert de stofwisseling. De laser laadt de energie in onze cellen op met versteviging en lifting van het gelaat tot gevolg. Deze behandeling wordt ingezet om overhangende oogleden te verminderen, voor de verstrakking van de oogcontouren, maar ook voor het verwijderen van vochtwallen onder de ogen.

Laten we de andere behandelmethodes waarmee je ogen kunt liften en verstrakken ook nogmaals toelichten. De Ultrasound Facelifting wordt gebruikt voor hangende oogleden, wenkbrauwlift, én om kraaienpootjes en lachrimpels te lijf te gaan. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

Heb je veel last van wallen, waardoor je altijd vermoeid oogt? Dan past de Wave Pascaud het beste bij jou. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van radiogolven. Bij de Venus Collageen Plus worden niet alleen radiogolven gebruikt, maar – voor het resultaat op de langere termijn – ook magnetische pulsen. Onze specialist kan je perfect vertellen waarom deze behandeling mogelijk het beste bij jou past als het gaat om het liften en verstrakken van de ogen.

Laser
De laser laadt de energie in onze cellen op met versteviging en lifting van het gelaat tot gevolg. Deze behandeling wordt ingezet om overhangende oogleden te verminderen, voor de verstrakking van de oogcontouren, maar ook voor het verwijderen van vochtwallen onder de ogen.

Wave Pascaud
Bij de Wave Pascaud gaan we rimpels, grove poriën en een verslapte huid te lijf met radiogolven. In de huid wordt deze frequentie omgezet in warmte, waardoor de huid krimpt en een verstrakking zichtbaar is. Het is een ontspannende behandeling zonder downtime.

Venus Collageen Plus
De Venus Collageen Plus combineert radiogolven met magnetische pulsen. Zo treedt huidverstrakking niet alleen direct op, maar wordt er ook huidverbetering op langere termijn gerealiseerd door de aanmaak van nieuwe fibroblasten.

Ultrasound Facelifting
Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor de Ultrasound Facelifting. Eén behandeling is al voldoende om de aanmaak van collageen en elastine voor langere tijd te stimuleren, waarbij je zelfs anderhalf tot twee jaar van het resultaat kunt genieten.

Maak Jij Nu de Stap naar een
Jonger Uiterlijk?

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!