Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Synature | Natural Needling

Krachtige
Peelings
Gecombineerd met
Natural needling

Kan je huid wel een boost gebruiken? Heb je last van pigmentvlekken, grove huidstructuur of een grauw huid?

Dan is de Synature behandeling wat voor jou!

Kan je huid wel een boost gebruiken? Heb je last van pigmentvlekken, grove huidstructuur of een grauw huid?

Dan is de Synature behandeling wat voor jou!

Synature is een innovatieve behandeling met sponsnaaldjes

Pascaud heeft een volledig nieuw behandelconcept voor huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld: Synature. Het is een behandelconcept zonder apparatuur. Er wordt gewerkt peelings en met ragfijne skeletnaaldjes uit natuursponsjes, die kanaaltjes in de huid maken. Het is echt super innovatief!

Microscopisch holle naaldjes als needling

“De behandeling is een combinatie waarin synthetic and nature samen komen (vandaar de naam Synature). De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling.

Opbrengen en aanduwen, als poeder

Microscopische holle naaldjes worden als een poeder in de huid gebracht. Daar kunnen deze kanaaltjes dan werkstoffen naar toe transporteren. Het is een veilig behandelconcept met fantastische resultaten! We combineren in deze behandeling het beste dat de mens ontwikkelt, samen met het beste van de natuur

 

Innovatieve synergie: krachtige peelings en voedende needling

Voor de eerste fase van de Synature behandeling worden krachtige peelings gebruikt, zoals: salicylzuur, glycolzuur, en melkzuur. De huid wordt ook nog licht gescrubt, je krijgt dus een optimale peeling, voorafgaand aan het aanbrengen van de skeletnaaldjes.

De holle naald die als transportkanaal, de naald zelf maakt ook kanaaltjes in de huid

In de daaropvolgende fase wordt het Synature micronpoeder in de huid gebracht. Dit poeder bestaat uit het natuurlijk ingrediënt: skeletnaalden van spons.

De binnenkant van de natuurlijk skeletnaald is hol, dat maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot de diepere huidlagen. De hierna gebruikte voedingsstoffen komen via de skeletnaald in de diepere huidlaag terecht. Het Pascaud Synature micronpoeder heeft een zuiverheid van maar liefst 98,5%

Het poeder en dus ook de microscopisch kleine naaldjes vallen tot drie dagen erna van de huid. Dit uit zich door een licht schilferend effect.

Geschikt voor iedereen en heel het jaar uitvoerbaar

De Synature behandeling is het gehele jaar door uit te voeren en geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren, behalve een zeer gevoelige huid.

Fantastische resultaten

Het nieuwe innovatieve natural needling zorgt voor zeer mooie resultaten, zoals een fijnere huidstructuur, een frisse egale teint, een soepele huid en vermindering van acne, schilfering en onzuiverheden. Bovendien worden poriën en fijne rimpels minder zichtbaar, hyperpigmentatie en melasma worden verminderd.

Het afremmen van pigmentproblemen wordt extra gestimuleerd door de geimpregneerde huid in de dagen erna met de zeer hoog geconcentreerde gevriesdroogde vitamine C poeder op de huid te doen (79%)

Gratis Aftercare kit

Na de Synature behandeling ontvang je een gratis homecare kit t.w.v € 117,-  voor 7 dagen met o.a. vitamine C 97%, een dagcreme met spf, nachtcreme met foliumzuur en diverse B-vitaminen

Natural needling | Synature

 

Bron: Beautyjournaal

Resultaat:
  • Fijne huidstructuur: poriën en rimpels zijn minder zichtbaar
  • Frisse en egale teint: valle kleur en hyperpigmentatie vermindert
  • Soepele huid: diepe hydratatie en werkstoffen worden beter opgenomen
  • Anti-ontsteking: tegen acne, schilfering en onzuiverheden
Natural Needling | Synature
Veel gestelde vragen 

Wat zijn de bijwerkingen?

Let op: na de behandeling ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat schraal aanvoelen en kan er verveling ontstaan. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

Is de behandeling gevoelig?

De behandeling is pittig en het gevoel verschilt per persoon. Sommige ervaren het als zeer gevoelig.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Synature behandeling inclusief de homecare kit ( t.w.v €117,-) is € 270,00

In de homecare kit zitten de volgende Pascaud producten:

  • Cleanser
  • UV Defense SPF 30
  • Repair Cream
  • Innovative ll (met maar liefst 79% vitamine C)

Ga je de behandeling in een kuur doen, dan krijg je een nog beter resultaat!

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!