Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Lipolyse behandeling

Lipolyse dé behandeling
voor het
verstrakken van de
huid

Lipolyse is wat ons betreft dé behandeling voor het verstrakken en liften van de huid. Wie herkent het niet? Uren heb je al gesport, menig dieet heb je gevolgd. Toch raak je dat vetkwabje in de hals niet kwijt.  Heb je het gevoel dat niets helpt. Gaat plastische chirurgie je te ver. Gelukkig hebben we bij Huidinstituut Beauté de oplossing.
Lipolyse is wat ons betreft dé behandeling voor het verstrakken en liften van de huid. Wie herkent het niet? Uren heb je al gesport, menig dieet heb je gevolgd. Toch raak je dat vetkwabje in de hals niet kwijt.  Heb je het gevoel dat niets helpt. Gaat plastische chirurgie je te ver. Gelukkig hebben we bij Huidinstituut Beauté de oplossing.

Lipolyse behandeling

Heb je last van een onderkin/verslapte hals?  Met een Lipolyse behandeling is dit gemiddeld na twee tot vijf behandelingen al verleden tijd. Een pijnlijke cosmetische ingreep is helemaal niet nodig.

Vet verdwijnt

Bij Huidinstituut Beauté kiezen we voor natuurlijke huidverjonging. Een Lipolyse behandeling past daar perfect bij. Vertel onze huidprofessional wat jouw wensen zijn en wij vertellen je alles over de mogelijkheden. Voor vetophopingen is liposculptuur vaak een grote ingreep. Maar met de Lipocel-50 is dat niet nodig. Het opgeloste vet hoeft namelijk niet te worden weggezogen, maar wordt door het lichaam zelf afgevoerd.

Resultaat

Gemiddeld zijn twee tot vijf behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Dat zie je niet direct. De Lipolyse behandeling zet het lichaam als het ware aan het werk. De vetten worden zelf afgebroken. Dit is een proces van drie tot zes weken. Maar wat je dan ziet, is fantastisch. Dankzij onze jarenlange ervaring met deze methode weten we dat de huid na de behandeling strakker is. De contouren van de hals zijn zichtbaar beter. En tot slot komt het de elasticiteit van de huid ten goede

Behandeling

Hoe dat kan? Laten we de behandeling eens onder de loep nemen. Na een uitgebreid gesprek over je wensen, gaat onze huidprofessional aan de slag. We spuiten een vloeistof in de probleemzones. Deze stof bestaat uit Phosphatidylcholine(PPC), gewonnen uit soja. PPC is een enzym dat vergelijkbaar is met de enzymen uit de menselijke gal. Deze kunnen vast vet splitsen in kleine delen en het vet zo oplosbaar maken. Dit is dus een volkomen natuurlijke techniek en volledig veilig.

Het vet dat door de injecties wordt opgelost, wordt door de bloedbaan in het lichaam opgenomen en daarna via de galwegen verwijderd. Bij grotere vetophopingen adviseren wij enkele weken na de behandeling meer beweging, inspanning of sport te verrichten. Daardoor normaliseert de toegenomen vetbelasting in het bloed sneller.

Let op: de eerste uren na de behandeling kan het behandelende gebied jeuken of branderig aanvoelen. Vaak is er enige dagen sprake van een lichte zwelling en roodheid en voelt het gebied warmer aan. Soms zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces. Als de eventuele zwelling is verdwenen, begint het afbraakproces.

Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Gemiddeld zijn twee tot vijf behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Natuurlijk ligt dit volledig aan de grootte van de vetophoping.

Is de Lipolyse behandeling pijnlijk?

Van onze klanten horen we terug dat dit heel verschillend is. Het ene prikje voelt erg gemeen, terwijl je van andere prikjes niets voelt. Iedere persoon ervaart dit anders. Na de behandeling voelt de huid een beetje beurs aan.

Wat is de hersteltijd?

Het behandelde gebied kan de eerste uren na de Lipolyse behandeling jeuken of branderig aanvoelen. Vaak is er enige dagen sprake van een lichte zwelling en roodheid en voelt het gebied warmer aan. Soms zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit is een normaal bijverschijnsel en hoort bij het genezingsproces.

Wat zijn de kosten per behandeling ?

Een lipolyse behandeling met 1 cocktail kost € 156,- (bij overmatige verslapping kan een 2 cocktail nodig zijn)

Elke cocktail extra is € 56,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Open chat
Kom je er niet uit? Stuur een bericht!