Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Lichaamsbehandeling | Pascaud Contour

Pascaud Contour Lichaamsbehandeling

Minder cellulite, vet en een stevigere huid?

Met de innovatieve Pascaud Contour behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar je wilt.

De door Pascaud ontwikkelde vier in één technologie geef je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Pascaud Contour Lichaamsbehandeling

Minder cellulite, vet en een stevigere huid?

Met de innovatieve Pascaud Contour behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar je wilt.

De door Pascaud ontwikkelde vier in één technologie geef je op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar.  De Pascaud Contour , biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouette krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt!

Met de Pascaud Contour behandelingen bij Huidinstituut Beauté kunnen we ervoor zorgen dat jouw lichaam weer in perfecte staat komt. 

Pascaud Contour wint beauty award

In april 2019 won Pascaud Contour een prijs voor het beste apparaat. Inmiddels stromen de resultaten van de kuren binnen en het is een feit: binnen 5 weken en 10 behandelingen, ben je gemiddeld een maat slanker (en strakker).

Hoe werkt de Pascaud Contour lichaamsbehandeling?

De huidexpert van Beauté behandelt jouw specifieke lichaamsdelen, zoals buik of benen, met de Pascaud Contour en zorgt voor stimulatie van vetstofwisseling. Je verliest dus vet, net als bij sporten, en breekt het vet op een natuurlijke manier af. Daarnaast vindt er een sterke drainage plaats om overtollig vocht uit het weefsel af te voeren en tegelijkertijd zorgt radiofrequentie voor versteviging van de huid.

Met de Pascaud Contour reduceren wij lokaal vet, pakken cellulites aan en stroomlijnen de contouren.

Behalve voor het lichaam, is de Pascaud Contour ook geschikt voor het gezicht en de hals.

Elke kuur met de Pascaud Contour voor het lichaam gaat samen met de Contouringbox (welke je cadeau krijgt bij een kuur); gevuld met producten voor de binnen- en buitenkant. Denk aan slimming capsules om de vetstofwisseling aan te wakkeren, een scrub en een contouring gel. Dit is een stukje huiswerk voor thuis. Een zwaar dieet of zo is niet nodig. De resultaten gaan wel sneller als je ook nog sport of op je eten let.

De vier functies van de Pascaud Contour zijn een soft laser, LED, radiofrequentie en mechanische bindweefselmassage(vacussage). En dat allemaal in één behandeling, terwijl de vier functies elkaar versterken en zorgen voor deze resultaten voor het lichaam:

 • een strak silhouet
 • een stevige huid
 • minder cellulite
 • slanker figuur
Vermindering Cellulites

Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit laat zich ook aan de buitenkant zien door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een heel vervelende huidaandoening waar je maar moeilijk af kan komen. Cellulite is ongevoelig voor dieet of sporten. Maar door een Pascaud Contour lichaamsbehandeling bij Beauté worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en vermindert cellulite. Wat overblijft is een strakke huid. De hoogwaardige technologie van de Pascaud Contour heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. De Pascaud Contour lichaamsbehandeling is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Resultaat:

Lichaamsbehandeling Pascaud Contour

Lichaamsbehandeling | Pascaud Contour
Pascaud Contour Ervaringen
Veel gestelde vragen 

Wanneer mag de Pascaud Contour niet ondergaan?

– Koorts en ziekte
– Pacemaker
– Zwangerschap
– Spataders bij behandeling van benen
– Medicatie: bij gebruik van bloedverdunners, antibiotica en / of Roaccutane
– Koortslip, bij behandeling gezicht
– Actieve ontstekingen

Kan ik direct weer over straat na de Pascaud Contour lichaamsbehandeling?

Deze behandeling heeft weinig down-time. Je kunt dus direct weer over straat zonder je zorgen te maken over eventuele effecten. Houd er alleen rekening mee dat de huid beurs kan aan voelen en dat er blauwe plekken plaatselijk kunnen ontstaan.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, hooguit kan het zijn dat je de eerste paar keer wat gevoelig bent. Bijvoorbeeld als je verklevingen in je bovenbenen hebt, dan voel je dat wel, maar vergelijkbaar met een intensieve massage.

Wanneer zie ik resultaat van de behandeling?

De vermindering van de huidconditie is niet ineens gekomen en wij kunnen dit dus ook niet in één enkele behandeling verhelpen. Eén behandeling geeft echter al een mooi resultaat maar een langdurig effect wordt bereikt met behandelingen in kuurvorm. Om het beste resultaat te bereiken voor de Pascaud Contour voor het gezicht  zullen zes behandelingen worden geadviseerd. Dit is een gemiddelde maar kan  per persoon afwijken en in sommige gevallen zullen minder behandelingen het beoogde resultaat al bieden.

Kan ik ook een proefbehandeling ondergaan?

Ja, een proef behandeling kan eenmalig worden ingeboekt om kennis te maken met  de Pascaud Contour voor één zone.

Kosten voor de proefbehandeling zijn € 50,-

 
Reserveer nu

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuur verband?

Pascaud Contour BODY

  • Pascaud Contour Lichaam  ZONE 45min                                                99,-
  • KUUR : 10 Behandelingen ( 2 per week )                                              990,-

Incl. Body Contouring box t.w.v € 175,-

  • Pascaud Contour Lichaam    ZONES  60min                                           120,-
  • KUUR : 10 Behandelingen ( 2 per week )                                               1.200,-

Bij een kuur van 10 behandelingen  ontvang je de Body Contouring Box

t.w.v € 175,- cadeau

Bevat: Body Polish, Gel-cream Contouring, DetoX, SkinXDR, Slimming

Deze Body Contouring Box dient ter ondersteuning van jouw Body Contouring behandeling.

Wanneer je het regiem volgt zul je snel de positieve werking opmerken!

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur
. Via Whatsapp
Voeg 06-46088011 toe aan Whatsapp , antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Ontdek alle huidproducten
in onze webshop