Gratis verzending*
Gratis samples

Huidboost en Verfrissen

Kan jouw huid wel een boost gebruiken, kom dan naar Huidinstituut Beauté. Hier ben je aan het juiste adres voor natuurlijke huidverjonging . Na een behandeling of kuur is jouw huid in betere conditie dan ooit. Dat zie je niet alleen, dat hoor je ook. Wat zie je er goed uit! Je straalt! Het zijn opmerkingen, die onze klanten maar al te vaak horen als ze voor een huidboost bij Beauté hebben gekozen.

We hebben drie behandelingen die écht voor een huidboost zorgen. Ga je voor Anti Aging op maat, Mesotherapie of toch de Retinol Peeling? Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen. Maar we verliezen ook andere factoren die van invloed zijn op jouw huidconditie niet uit het oog. Denk dan aan voeding, weersomstandigheden, stresslevel en het productgebruik thuis. We luisteren naar jouw verhaal. En bepalen zo welke methode jou de optimale huidboost gaat geven.

Huidboost behandelmethodes

Anti Aging op maat wordt zoals de naam al doet verklappen voor iedere klant op maat gemaakt. Onze specialist weet namelijk als de beste wat jouw huid nodig heeft. Jij kiest de tijdsduur. In overleg met de huidprofessional bepaal je welk merk wordt gebruikt. Wordt het Pascaud, HydroPeptide of PCA Skin? Onze specialist realiseert vervolgens het beste resultaat.

Mesotherapie zorgt ook echt voor een huidboost. Het resultaat een zichtbaar gehydrateerde huid, die er rustig uitziet. Met fijnere poriën, een betere huidstructuur en minder lijntjes en rimpels. Deze methode werkt diep in de huid waar crèmes of serums vaak niet kunnen komen. Daardoor geeft het een optimale dieptevoeding met vitamines, mineralen en hyaluronzuur. Deze stoffen zijn belangrijk om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Wil je een echte huidboost, maar weinig ongemak ervaren. Klaar om fijne lijntjes en rimpels te lijf te gaan? De Retinol Peeling van PCA Skin is dan geschikt voor jou. Geduld is wel een schone zaak bij deze behandeling. De retinol werkt maar liefst tien dagen door in de huid. Het ultieme resultaat van de behandeling is zichtbaar na tien weken.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!