Gratis verzending*
Gratis samples

Huidbehandelingen

Huidbehandelingen mét resultaat; daar staat Huidinstituut Beauté voor. Zorgen rimpels voor een gezichtsuitdrukking die niet bij jouw past, kan je huid wel een boost gebruiken of voel je je onzeker door huidproblemen als acne, couperose, rosacea, pigmentvlekken of overbeharing – dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kiezen voor natuurlijke huidverjonging , waarbij we écht kijken naar wat jouw huid nodig heeft. Onze huidprofessional analyseert de huid en bespreekt je wensen.

Herken je jezelf niet meer als je in de spiegel kijkt? Word je ouder geschat dan je daadwerkelijk bent. Zorgen rimpels voor een boze of droeve uitstraling? Oog je vermoeid door de slapper wordende huid? Huidinstituut Beauté heeft een ruim aanbod aan huidbehandelingen waarmee we ervoor zorgen dat jij er straks weer stralend uitziet en barst van het zelfvertrouwen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld kiezen voor Definitief Ontharen, waarbij we ervoor zorgen dat jij nooit meer last hebt van ongewenste haartjes.

Huidanalyse
De huidanalyse is altijd het startpunt van één van onze huidbehandelingen. Een goede huidanalyse is essentieel voor het maken van een behandelplan én voor het vaststellen van producten voor thuisgebruik. Tijdens deze meting bekijken we verschillende zaken als het vochtgehalte, pigmentschade, elasticiteit en de hoeveelheid verstopte poriën. We maken hierbij gebruik van speciale apparatuur, die dit middels sensoren kan meten. Daarnaast maken we altijd een foto, zodat we niet alleen de cijfers na een tijdje kunnen vergelijken, maar ook hoe de huid er na een aantal behandelingen uit ziet. Bij de huidanalyse ontvang je altijd tips over hoe je jouw huid optimaal kunt verzorgen.

Huidbehandelingen
Op het gebied van Anti Rimpelbehandelingen maken we voor het verminderen van de rimpels – afhankelijk van de zone – gebruik van methodes als Bioskinjetting, Bindweefselmassage, Retionol Peeling, Venus Viva Fractional, Vinus Viva Collageen Plus, Mesotherapie, Microdermabrasie, Wave Pascaud of Ultrasound Facelifting. Diverse van deze behandelingen gebruiken we ook voor het verstrakken en liften van de huid. Aangevuld met behandelingen als Lipolyse, Pascaud Laser behandeling en de Venus Collageen Plus Body. Huidproblemen als acne, grove poriën, couperose, rosacea en pigmentvlekken pakken we aan met peelings, zoals de Bio Peeling, PCA Detox Peeling, TCA Peeling en Retinol Peeling. Voor het verwijderen van acne littekens zijn ook de Bioskinjetting, Microdermabrasie en Venus Viva Fractional geschikt. Een ruim aanbod dus, waaruit onze specialist – in overleg met jou – de best passende huidbehandeling bij jouw wensen kiest.

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!