Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Huid Verstrakken en Liften

Verstrak en lift
Je huid
Zonder botox
Of fillers

VOEL JE JE OUDER DAN JE DAADWERKELIJK BENT DOOR DE RIMPELS BIJ JE OGEN.
OOG JE BOOS DOOR DE FRONS IN JE VOORHOOFD?
MAAKT DE SLAPPE HUID IN JE HALS JE ONZEKER?
KIES JE VOOR ALLES VERHULLENDE, WIJDE KLEDING, OMDAT JE JE SCHAAMT VOOR JE LICHAAM? WIL JE HET LIEFST JE HUID VERSTRAKKEN EN LIFTEN?
VOEL JE JE OUDER DAN JE DAADWERKELIJK BENT DOOR DE RIMPELS BIJ JE OGEN.
OOG JE BOOS DOOR DE FRONS IN JE VOORHOOFD?
MAAKT DE SLAPPE HUID IN JE HALS JE ONZEKER?
KIES JE VOOR ALLES VERHULLENDE, WIJDE KLEDING, OMDAT JE JE SCHAAMT VOOR JE LICHAAM? WIL JE HET LIEFST JE HUID VERSTRAKKEN EN LIFTEN?

Dan ben je bij Huidinstituut Beauté aan het juiste adres.

Bij Huidinstituut Beauté draait het allemaal om natuurlijke huidverjonging . Ook wij kunnen jouw huid verstrakken en liften. Of het nu om de huid rondom je ogen, je gezicht, hals of zelfs lichaam gaat – een bezoek aan een plastisch chirurg of cosmetische kliniek is niet nodig als je ons inschakelt. Wij zorgen voor resultaat op natuurlijke wijze. Dat doen we op een manier waar jij je prettig bij voelt. Onze specialisten hebben alle tijd voor je. Vooraf wordt de behandeling uitvoerig besproken, waarna hij door onze huidprofessional wordt uitgevoerd.

Huidinstituut Beauté heeft een ruim aanbod voor het verstrakken en liften van jouw huid. Zo kun je voor het gezicht kiezen uit

Bindweefselmassage

De speciale bindweefselmassage voor het gezicht maakt de huid strakker. De huidstructuur verbetert, waardoor je de poriën fijner worden en je minder lijntjes en rimpels hebt. Deze behandeling zorgt voor strakkere contouren van het gezicht én heeft tevens een positief effect bij acne.

Ultrasound Facelifting

Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor de Ultrasound Facelifting. Eén behandeling is al voldoende om de aanmaak van collageen en elastine voor langere tijd te stimuleren, waarbij je zelfs anderhalf tot twee jaar van het resultaat kunt genieten.

Wave Pascaud

Bij de Wave Pascaud gaan we rimpels, grove poriën en een verslapte huid te lijf met radiogolven. In de huid wordt deze frequentie omgezet in warmte, waardoor de huid krimpt en een verstrakking zichtbaar is. Het is een ontspannende behandeling zonder downtime.

Venus Collageen Plus

De Venus Collageen Plus combineert radiogolven met magnetische pulsen. Zo treedt huidverstrakking niet alleen direct op, maar wordt er ook huidverbetering op langere termijn gerealiseerd door de aanmaak van nieuwe fibroblasten.

Al deze behandelingen kunnen ook ingezet worden voor het verstrakken en liften van de hals. Onze specialist weet precies wat hiervoor nodig is; zodat het beste resultaat behaald kan worden. Voor de hals wordt – net als bij het lichaam – ook gewerkt met de Lypolyse behandeling. Speciaal voor het lichaam hebben we daarnaast ook de Venus Collageen Plus Body.

Ogen liften en verstrakken zonder de hulp van een plastisch chirurg is natuurlijk ook mogelijk. Bij Huidinstituut Beauté kiezen we in dat geval bijvoorbeeld voor de Pascaud Laser behandeling. Maar ook Ultrasound Facelifting, Wave Pascaud en Venus Collageen plus kunnen ingezet worden voor het liften en verstrakken van de huid rondom de ogen.

Alle behandelingen hebben één ding gemeen: wij gaan voor natuurlijke huidverjonging. We willen het beste resultaat bereiken op de manier waar jij je prettig bij voelt. Dit alles zonder heftige ingrepen én met een stralend eindresultaat. Dankzij jouw keuze voor Huidinstituut Beauté zit jij straks letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel.

Veel gestelde vragen 

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!