Gratis verzending*
Gratis samples

Gezicht verstrakken en liften

Verstrak en Lift 
Je Gezicht
Zonder Operatie
Of Fillers 

Zorgen de rimpels in je gezicht voor een uitstraling die niet bij jouw past?

Stoor je je aan de lijntjes die een soort streepjescode vormen tussen je neus en lippen?

Mag het allemaal wat strakker, maar is een facelift voor jou absoluut een no-go?

Geen punt; wij kunnen je helpen bij Huidinstituut Beauté. Je gezicht verstrakken en liften op natuurlijke wijze? Wij zorgen dat je met plezier weer in de spiegel kijkt.

Dat ons gezicht in de loop der jaren onze leeftijd gaat verraden, is niet vreemd. Met de jaren loopt namelijk de huidelasticiteit terug, terwijl de spieren onder de huid zich juist gaan ontspannen. Zo ontstaan rimpels, lijntjes en plooien. Dit proces wordt versneld door slechte eetgewoontes, roken én blootstelling aan te veel zonlicht. Voor je het weet herken je jezelf niet meer in de spiegel. Dat is echt nergens voor nodig. Er zijn verschillende behandelingen voor het verstrakken en liften van je gezicht.

Het gezicht verstrakken en liften doen wij door gebruik te maken van Bindweefselmassage, Ultrasound Facelifting, Wave Pascaud en Venus Collageen Plus. Huidinstituut Beauté gaat voor natuurlijke huidverjonging op medisch niveau. Dit zijn dus stuk voor stuk behandelingen, waarbij resultaat centraal staat. En dat op een manier waar jij je goed bij voelt. Na een behandeling ben jij je stralende zelf weer.

Welke behandeling het beste bij jouw wensen past, beoordelen onze specialisten voor ze aan de slag gaan. Zij hebben allemaal jarenlange ervaring én weten als geen ander hoe ze jou goed kunnen adviseren. Wil je de voor- en nadelen van de verschillende behandelingen weten? Geen punt. Aarzel niet en stel al je vragen. Natuurlijk kun je online een hoop lezen over de verschillende methodes. Maar onze specialisten weten wat werkt én wat niet. Iedere huid is verschillend. Jouw huid verdient daarom een op maat gemaakt advies. Daar nemen we bij Huidinstituut Beauté de tijd voor.

Verschillende behandelingen

De verschillende methoden voor verstrakken en liften van het gezicht op een rijtje. Klik op de naam van de behandeling om meer te lezen over het resultaat en de techniek die gebruikt wordt bij de betreffende behandeling.

Meer weten? Klik dan op de naam van de betreffende behandeling voor uitvoerige informatie.

Bindweefselmassage voor het gezicht

Bindweefselmassage
De speciale bindweefselmassage voor het gezicht maakt de huid strakker. De huidstructuur verbetert, waardoor je de poriën fijner worden en je minder lijntjes en rimpels hebt. Deze behandeling zorgt voor strakkere contouren van het gezicht én heeft tevens een positief effect bij acne.

Wave Pascaud
Bij de Wave Pascaud gaan we rimpels, grove poriën en een verslapte huid te lijf met radiogolven. In de huid wordt deze frequentie omgezet in warmte, waardoor de huid krimpt en een verstrakking zichtbaar is. Het is een ontspannende behandeling zonder downtime.

Venus Collageen Plus
De Venus Collageen Plus combineert radiogolven met magnetische pulsen. Zo treedt huidverstrakking niet alleen direct op, maar wordt er ook huidverbetering op langere termijn gerealiseerd door de aanmaak van nieuwe fibroblasten.

Ultrasound Facelifting
Twijfel je over een facelift, maar wil je liever geen chirurgische ingreep? Kies dan voor de Ultrasound Facelifting. Eén behandeling is al voldoende om de aanmaak van collageen en elastine voor langere tijd te stimuleren, waarbij je zelfs anderhalf tot twee jaar van het resultaat kunt genieten.

Maak Jij Nu de Stap naar een
Jonger Uiterlijk?

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!