Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Detailpagina 2 – Mesotherapie – Vernieuwd design

Mesotherapie

Dé Behandeling

Voor een ieder die zich

Jong voelt

Dé behandeling voor ieder die zich jong voelt én dat ook in de spiegel terug wil zien.

Beginnen je wangen aan volume te verliezen? Last van droogterimpeltjes? Oogt je huid dof? Kortom: ben je toe aan een boost van de huid? Kies voor mesotherapie en wij zorgen voor die oppepper van je gezicht, hals en decolleté. En dat op natuurlijke en veilige wijze!

Mesotherapie is bij uitstek een preventieve behandeling tegen huidveroudering.

Deze natuurlijke behandeling zorgt namelijk voor een goede dieptevoeding. Zo zijn er minder droge lijntjes zichtbaar. En is de huidstructuur zichtbaar verfijnd. Maximale voeding wordt toegediend. De tekorten worden aangevuld met vitaminen, mineralen en hyaluronzuur.

Resultaat
Al na één behandeling is het resultaat van de Mesotherapie zichtbaar. Zo is de huid beter gehydrateerd. Fijne rimpels zijn minder zichtbaar. De huidstructuur is verfijnder. Betere spankracht van de huid. Meer volume op de wangen. Kortom: een verbetering van de totale huidstructuur. Opmerkingen als ‘wat zie jij er goed uit’ gegarandeerd. Het resultaat oogt namelijk heel natuurlijk.

Wil je optimaal resultaat behouden, dan zijn meerdere Mesotherapie behandelingen raadzaam. Na iedere keer oogt de huid beter. In kuurverband vindt de behandeling om de twee weken plaats. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld vier tot zes keer zijn. Na de Mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Behandeling
Mesotherapie werkt met micro injecties. Hiermee brengen we een verjongende combinatie van vitaminen, mineralen en hyaluronzuur in. Dankzij de kracht waarmee dit wordt gedaan, is dit vrijwel geheel pijnloos. Deze injectie stimuleert de fibroblasten. Zij zijn belangrijk voor de aanmaak van collageen en voor de verbetering van de elasticiteit van de huid. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de vochtarme huid hersteld wordt.
Deze behandeling is volledig veilig. Hij wordt namelijk al sinds 1952 toegepast in de medische wereld. In ziekenhuizen wordt Mesotherapie nog steeds gebruikt om pijnmedicatie precies op de plek te injecteren waar de pijn zit.
Mesotherapie voor-na
Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Al na één behandeling zie je resultaat. Wil je je gezicht, decolleté of hals echt een boost geven, dan is een kuur aan te raden.  Gemiddeld zijn vier tot zes behandelingen nodig. Deze vinden om de twee weken plaats.

Is het veilig?

Bij Mesotherapie werken we met 100% natuurlijke stoffen. Daarnaast wordt de behandeling al sinds 1952 in het ziekenhuis toegepast voor pijnmedicatie. Het is dus volledig veilig. Door de snelheid en kracht van de injecties is de behandeling volgens onze klanten vrijwel pijnloos.

Wat is de hersteltijd?

Na de Mesotherapie behandeling ziet de huid er wat licht rood uit en voelt strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

Wat zijn de kosten per behandeling en in kuurverband?

Een mesotherapie behandeling  kost € 227,-
Het is mogelijk om de behandeling eenmalig te ondergaan of in kuurverband . Een kuur bestaat uit 3 a 6 behandelingen en zal om de  2 weken plaats vinden voor een optimaal resultaat.

Bonus

Betaal je de kuur van 3 of 6 behandelingen in een keer,  dan ontvang je 10 procent van het volledige bedrag om gratis te besteden aan bijbehorende huidproducten.

Onze pakketten

Het All in One concept is behandelen naar intensiteit in levels. Aan jouw de keuze!
Bijna elke behandeling bestaat ook uit drie gradaties namelijk: Advanced, Ultimate en Diamond. De hoogte van het level ( 1 t/m 6 )bepaald de intensiteit van de behandeling waardoor je een optimaler resultaat kan bereiken tijdens de duur van de behandeling.

Level 1

Advanced
Level 1
€ 109,-

Intensiteit Bio Peeling behandeling Advanced :

Floret versie
Incl. sample hydrating mask
Geschikt voor alle huidtypen

Level 2

Ultimate
Level 2
€ 129,-

Extra intensiteit Ultimate  t.o.v. Advanced :

Floret of Earth versie
Soft laser of bindweefselmassage
Sneller herstel

Level 3

Diamond
Level 3
€ 157,-

Extra intensiteit Diamond  t.o.v. Ultimate :

Forlle’d Masker
Meer zichtbaar resultaat
Anti-aging
Maak direct een afspraak

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!