Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Couperose verwijderen

Couperose
verwijderen?
Ja, dat
kan!

Couperose verwijderen? Ja, dat kan! Wij kunnen de plekjes op je wangen, neus en/of kin op effectieve wijze aanpakken. Bij Huidinstituut Beauté hebben we jarenlang ervaring op dit gebied. Couperose mag dan onschuldig zijn. Wij begrijpen dat het niet fijn is. Niet alleen zien de rode plekjes er vaak niet mooi uit. Ze kunnen daarnaast ook zorgen voor klachten als branderigheid, prikkelingen, tintelingen of jeuk. Voor we aan de slag gaan, bekijkt onze huidspecialist of er echt sprake is van couperose. Deze aandoening wordt vaak verward met rosacea.
Couperose verwijderen? Ja, dat kan! Wij kunnen de plekjes op je wangen, neus en/of kin op effectieve wijze aanpakken. Bij Huidinstituut Beauté hebben we jarenlang ervaring op dit gebied. Couperose mag dan onschuldig zijn. Wij begrijpen dat het niet fijn is. Niet alleen zien de rode plekjes er vaak niet mooi uit. Ze kunnen daarnaast ook zorgen voor klachten als branderigheid, prikkelingen, tintelingen of jeuk. Voor we aan de slag gaan, bekijkt onze specialist of er echt sprake is van couperose. Deze aandoening wordt vaak verward met rosacea.

Je herkent couperose aan de rood en blauwe uitgezette bloedvaatjes.

Druk je met je vingertop op het vaatje, dan verdwijnt de roodheid eventjes. Na een paar tellen is de plek weer terug.  Kies je voor couperose verwijderen, dan blijft de plek weg. En dat is fijn, want wij begrijpen dat die ‘blozende wangetjes’ niet altijd even leuk zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de – zogenaamd grappige – opmerkingen over je neus, die in de volksmond ‘drankneus’ wordt genoemd.

Couperose is het verschijnsel, waarbij talrijke uitgezette rode en, of blauwe bloedvaatjes in het gezicht zichtbaar zijn. Veelal ontstaat dit als gevolg van het ouder worden. Al vanaf je dertigste kunnen de eerste plekjes zichtbaar worden. Couperose ontstaan doordat de oppervlakkige aders in je huid verslappen en daardoor wijder worden.

Erfelijkheid speelt daarbij ook een rol. Je ziet het vaak bij families. Wil je couperose voorkomen dan dien je tevens op te passen met  overmatige zonblootstelling, temperatuurschommelingen, alcoholgebruik en het chronisch smeren van corticosteroïd bevattende crèmes of zalven. Couperose komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

Voor het verwijderen van couperose maken we gebruik van de onderstaande behandelingen. Klik op de naam voor meer informatie.

Bio Peeling

Onze specialist masseert de Bio Peeling in, waarna de biologische ingrediënten verder zijn werk doen. De algen, Muntolie-, Melisse- en Calendula- extracten werken samen om de bloedcirculatie en de talgproductie te verbeteren. Direct na de Bio Peeling zie je al resultaat en dat wordt in de dagen erna alleen maar beter.

Couperose Coaguleren

Couperose Coaguleren is een effectieve behandeling om couperose direct te verwijderen De specialist gaat met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt vervolgens warm, waardoor het bloed stolt en het plekje als het ware verdampt.

Couperose verwijderen? Deze producten bieden ondersteuning in dit proces.

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!