Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Couperose coaguleren

Couperose Coaguleren
is een
doeltreffende
behandeling

Couperose coaguleren is een doeltreffende behandeling tegen couperose. De manier dus om van die ‘gezellig blozende’ wangen af te komen.

Of van die plekjes op je neus, die door mensen om je heen misschien wel gekscherend wordt omschreven als drankneus.

Bij Beauté staat onze specialist voor je klaar. Hij beoordeelt je huid en vertelt je vervolgens alles over hoe wij couperose coaguleren.

Couperose coaguleren is een doeltreffende behandeling tegen couperose.

De manier dus om van die ‘gezellig blozende’ wangen af te komen. Of van die plekjes op je neus, die door mensen om je heen misschien wel gekscherend wordt omschreven als drankneus.

Bij Beauté staat onze specialist voor je klaar. Hij beoordeelt je huid en vertelt je vervolgens alles over hoe wij couperose coaguleren.

Couperose coaguleren is één van de weinige methoden die couperose echt te lijf gaan. De vaatjes die worden gedicht, blijven dat ook; zo is het resultaat blijvend. We kunnen alleen niet voorkomen dat er nieuwe plekjes ontstaan; onderhoud en een goede huidverzorging zijn dan noodzakelijk. Onze specialisten kunnen je daar alles over vertellen. Deze behandeling zorgt ervoor dat jij weer vol vertrouwen in de spiegel kijkt.

Resultaat

Het resultaat is na het coaguleren van de couperose direct zichtbaar. Al moet je wel eventjes geduld hebben tot je huid weer helemaal glad is. Bij coagulatie worden namelijk de kleine, goedaardige oneffenheden op de huid direct weggebrand. De plekjes verdampen als het ware, waarbij er alleen een klein korstje ontstaat. Dat valt er vanzelf af. Ga niet krabben, want dat komt het eindresultaat niet ten goede. Zorg ook dat de korstjes minimaal vijf dagen droog blijven, zodat de wondjes mooi genezen.

Behandeling

Couperose coaguleren is volledig veilig en erg effectief. De huidspecialist maakt hierbij gebruik van een fijn naaldje dat in de huidaandoening wordt gestoken. Het plekje wordt middels een elektrisch stroompje verhit en zo vernietigd. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt, dit zorgt er ook voor dat het niet meer terugkeert.

Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Binnen enkele dagen kunnen daarnaast kleine korstjes zichtbaar worden, die vanzelf loslaten. Zorg voor een mooie wondgenezing ervoor dat de korstjes vijf dagen droog blijven en krab er niet aan. Helaas kunnen we niet voorkomen dat de couperose elders ontstaat; daardoor is onder en goede huidverzorging aan te raden.

Steelwratjes, bloedblaasjes en spinvormige adertjes
Met deze methode kunnen we ook steelwratjes, bloedblaasjes en spinvormige adertjes tegen gaan. We werken dan precies hetzelfde als bij het coaguleren van couperose. Alleen het herstelproces kan iets langer duren afhankelijk van het plekje dat behandeld is.

Gaat het om grotere steelwratjes – ook wel fibromen genoemd – dan werken we met de Zapper. Dit kleine, handige apparaatje houdt de specialist net boven het plekje. Dat wordt door de hete elektrode verschrompelt.

Veel gestelde vragen 

Is deze behandeling veilig?

De behandeling is volkomen veilig. Het kleine prikje dat je voelt, is dan ook heel onschuldig.

Wat is de hersteltijd?

Op de dag van de behandeling ziet de huid rood en voelt hij een beetje warm aan. Binnen enkele dagen kunnen daarnaast kleine korstjes zichtbaar worden, die vanzelf loslaten. Zorg voor een mooie wondgenezing ervoor dat de korstjes vijf dagen droog blijven en krab er niet aan.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt helemaal af van de grote van de te behandelen plek. De neus is vaak lastiger te behandelen, omdat hier meer bloedvaatjes zitten. Vaak heeft zich ook couperose onder de weggehaalde vaatjes gevormd. Met geen enkele methode is het mogelijk om de komst van couperose volledig tegen te gaan. Het is namelijk onderdeel van het proces van huidveroudering.

Wat kost een couperose behandeling?

Een couperose behandeling kost  € 65,-

Bij 1 couperose vaatje worden er minder kosten in rekening gebracht. Dit is in overleg met onze specialist

Huidinstituut Beauté
Maasstraat 19
5361 GE Grave

Contact

. Bel: 0486-437751
Neem gratis contact op
. Mail: info@verjongjehuid.nl
Antwoord binnen 1 dag
. Via Facebook
Antwoord binnen 24 uur

 

Openingstijden

Maandag 12:00 – 21:00
Dinsdag 10:00 – 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

unnamed
Mattijs B.

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij Beauté. Onder begeleiding van Vincent is er een gezichtsscan gemaakt en een plan van aanpak met doelen opgesteld. De gezichtsscan is een echte eye opener en tegelijkertijd confronterend; je wordt je bewust van wat teveel zon met je huid doet. De behandelingen uitgevoerd door Michael zijn erg professioneel en (meestal ;)) ontspannend, wie mooi wilt blijven moet tenslotte soms een klein beetje pijn lijden. Hij legt je vooraf haarfijn uit wat hij gaat doen.
Vincent & Michael geven gedegen advies over de huidverzorgingsproducten, passend bij mijn behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan gebruik van zonnebrand en dagelijkse reiniging (cleanser). Een jaar later is het goed om de balans eens op te maken en kan ik vol overtuiging zeggen dat ik eigenlijk niet meer zonder de behandelingen en producten wil. De behandelingen zijn telkens weer iets om naar uit te kijken! Beauté Huidinstituut kan ik iedereen aanbevelen!

Niek R.

Ik heb de aflopen 15 jaar enorm veel geprobeerd om mijn huid rustiger te krijgen. Ik ben 9 maanden geleden in contact gekomen met Beauté. Ik was door mijn ervaringen bij anderen in het verleden sceptisch ingesteld. Samen met Vincent heb ik gekeken naar mijn verwachtingen en doelen. Nou, die verwachtingen zijn overtroffen! Mijn huid heeft in die 15 jaar nog nooit in een korte periode zo’n vooruitgang geboekt. Iedere zes weken kijken we opnieuw naar de ontwikkeling en mijn doelen voor de komende periode. Weet waar je aan begint, want je wilt nóóit meer zonder! 😉 Bedankt toppers van Beauté!

unnamed
Pauline Awater

Geweldige ontvangst in een prachtig pand en je voelt je heerlijk verwend en mooi na hun behandeling.
Vincent, Michael , Dewi en Harilyn zijn erg kundig, ervaren en houden hun vakkennis extreem goed bij. De recentste ontwikkelingen op hun vakgebied hebben ze paraat en ze informeren je hierover in duidelijke, verantwoorde taal.
Entree en behandelruimtes zijn prachtig ingericht, je wordt altijd op de afgesproken tijd behandeld en daarna nog verwend met een lekker hapje en drankje dat er ook altijd weer prachtig uit ziet.
Je merkt dat ze plezier in hun werk hebben en daarnaast oprecht geïnteresseerd in jou als persoon zijn.
Ik vind het iedere keer een belevenis.

unnamed
Loekie Schuivens

Huidinstituut Beauté is in één woord fantastisch! De persoonlijke aandacht en het advies op maat is erg prettig. Na elk bezoek ga ik met een grote glimlach weg, omdat er goed gekeken wordt wat voor mijn huid op dat moment gepast is. Ik kom nu gedurende een jaar eens in de zes weken langs en mijn huid is stukken verbeterd door het goede advies. Een aanrader voor iedereen!

unnamed
Anne Hendriks

Ik heb kennis gemaakt met Beauté nadat ik een cadeaukaart van ze had gekregen. Tijdens het gesprek kwam ik er pas achter hoe weinig ik weet van mijn huid en goede huidverzorging, ze geven je tips waar je echt iets aan hebt! Heerlijk zo’n moment voor jezelf tijdens een behandeling en ook dan leggen ze je alles weer goed en duidelijk uit.

Als je vragen hebt kan je altijd bij ze terecht en zijn enorm vriendelijk! (Oh en wat een prachtig gebouw zitten ze in!!)

Echt aan te raden!!

unnamed
Ineke Dijkstra

Een review schrijven voor Beauté is niet moeilijk. Wat ben ik blij dat ik daar ooit ( ik denk 3 jaar geleden) terecht gekomen ben. Wat is mijn huid opgeknapt. Wat kijk ik er elke naar uit om te gaan. Elke keer een geweldige maar ook steeds weer een andere behandeling. Mijn huid voelt als een perzik zo zacht. Dank je wel voor deze blijvende verjonging, zonder rare inspuitingen

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!